σελφ σερβις - ΜΕΓΑ: True Leader για όγδοη συνεχή χρονιά

Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

ΜΕΓΑ: True Leader για όγδοη συνεχή χρονιά

22 Ιανουαρίου 2019 | 11:29 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Η ΜΕΓΑ κατέκτησε για 8η συνεχή χρονιά την κορυφαία διάκριση «True Leader» της ICAP Group. Πρόκειται για μία εκ των μόλις έξι εταιρειών, που πέτυχαν να διακριθούν με τον εν λόγω τίτλο για οκτώ συνεχή χρόνια.

Ο θεσμός «True Leaders», που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του ΣΕΒ, επιβραβεύει επιχειρήσεις, οι οποίες παρά την οικονομική κρίση κατάφεραν να αναπτυχθούν.

Μεταξύ 15.000 χιλιάδων επιχειρήσεων, η ΜΕΓΑ περιλαμβάνεται στις 70 εταιρείες που, βάσει των ισολογισμών τους, κατάφεραν, ταυτόχρονα, να περιληφθούν στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες ή τους 200 πιο κερδοφόρους ομίλους για το 2017, να συγκαταλεχθούν στις 500 εταιρείες ή 150 ομίλους με μεγάλο αριθμό μελών προσωπικού τον οποίο αύξησαν το 2017 συγκριτικά με το 2016, να βρίσκονται στην κορυφή του κλάδου τους από άποψη κύκλου εργασιών και να έχουν υψηλό ICAP Credit Score (διαβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας).

Σημειώνεται ότι μεταξύ 2010 και 2017 η ΜΕΓΑ αύξησε το τζίρο της κατά 135%, προχώρησε σε επενδύσεις συνολικής αξίας 68 εκατ. ευρώ και αύξησε το προσωπικό της άνω του 98%, ενώ εξαπλασίασε τις εξαγωγές της.

σελφ σερβις (T. 490)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION