σελφ σερβις - Ρύζια του Κόσμου από την 3αλφα

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ρύζια του Κόσμου από την 3αλφα

17 Ιανουαρίου 2019 | 12:41 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα

Τη νέα σειρά Ρύζια του Κόσμου παρουσίασε η 3αλφα, με ποικιλίες αρωματικών ρυζιών από την Ινδία και τη Ταϊλάνδη μέχρι και τους ορυζώνες της γειτονικής Ιταλίας.

Η 3αλφα – Κ. Καραγεωργίου ΑΕΒΕ έχει επιλέξει και επεξεργαστεί ποικιλίες από διαφορετικές χώρες και έχει δημιουργήσει 5 προϊόντα: Basmati, το αρωματικό ρύζι από την Ινδία με την ιδιαίτερη γεύση, Jasmine, το ρύζι με το φίνο άρωμα που καλλιεργείται στα οροπέδια της Ταϊλάνδης, Risotto, από την εκλεκτή ποικιλία μεσόσπερμου ρυζιού Carnaroli από ορυζώνες της Ιταλίας, Ρύζι Άγριο με Parboiled, ο ειδικός των gourmet πιάτων με ιδιαίτερα σπυρωτή γεύση και Ρύζι Άγριο με Basmati Ινδίας, εξωτική γεύση που συνδυάζει το ρύζι από τις λίμνες των Ινδιάνων με το μυρωδάτο ρύζι των Ινδών.

σελφ σερβις (T. 489)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION