σελφ σερβις - Η Πίνδος στο 3Ο Shape Food Workshop

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Η Πίνδος στο 3Ο Shape Food Workshop

18 Δεκεμβρίου 2018 | 10:13 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Marketing,News,Εκδηλώσεις

Τα νέα αλλαντικά Πίνδος από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής παρουσιάστηκαν με γευστικές δοκιμές στο 3ο Shape Food Workshop, που πραγματοποιήθηκε στο Athens Metro Mall στις 13 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.

σελφ σερβις (T. 489)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Η χρυσή μοναδικότητα του ελληνικού γιαουρτιού

Σε χρυσή ευκαιρία αποδεικνύονται τα τελευταία χρόνια οι εξαγωγές γιαουρτιού για την εγχώρια γαλακτοβιομηχανία. Μεγάλες και μικρότερες εταιρείες του κλάδου πραγματοποίησαν επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ, αυξάνοντας σημαντικά την παραγωγική δυναμικότητά τους, ώστε να επωφεληθούν από την ευρωπαϊκή ζήτηση του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ του γιαουρτιού ελληνικού τύπου και από την αυξανόμενη παγκόσμια ζήτησή του. Ταυτόχρονα, ο ετήσιος τζίρος της εγχώριας αγοράς του, περίπου 245 εκατ. ευρώ, παραμένε...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION