σελφ σερβις - Γιώτης ΑΕ: «Mια ελπίδα γεννιέται!»

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Γιώτης ΑΕ: «Mια ελπίδα γεννιέται!»

18 Δεκεμβρίου 2018 | 10:07 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Η νέα πρωτοβουλία ΕΚΕ της Γιώτης υπό τον τίτλο «Μια ελπίδα γεννιέται!», που αποβλέπει στη συμβολή για τη μείωση της υπογεννητικότητας, θα υλοποιηθεί με τη συνεργασία της ΜΚΟ HOPEgenesis, που ασχολείται συστηματικά με το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της σύμπραξής τους, η Γιώτης «υιοθετεί» για τέσσερα χρόνια 86 απομακρυσμένα χωριά της Ελλάδας των περιφερειών Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου, αναλαμβάνοντας να καλύπτει όλα τα έξοδα παρακολούθησης και τοκετού των εγκυμονουσών κατοίκων τους, ενώ μέσω ενημερωτικών δράσεων θα φροντίσει να διαδίδονται μηνύματα ενθάρρυνσης για την απόκτηση παιδιών στις μη προνομιούχες αυτές περιοχές. Επιπλέον, θα καλύπτει τις ανάγκες για βρεφικές τροφές των μωρών, που θα γεννηθούν στα 86 χωριά, στα δύο πρώτα χρόνια της ζωής τους.

σελφ σερβις (T. 489)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION