σελφ σερβις - ΔΕΛΤΑ: Νέος Aπολογισμός Eταιρικής Yπευθυνότητας

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

ΔΕΛΤΑ: Νέος Aπολογισμός Eταιρικής Yπευθυνότητας

18 Δεκεμβρίου 2018 | 10:02 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Η ΔΕΛΤΑ δημοσίευσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας, με αναλυτική περιγραφή των δράσεων βιώσιμης ανάπτυξης που υλοποιεί στους τομείς της ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων, του πρωτογενούς τομέα με τον οποίο συνεργάζεται, των οικονομικών της, του προσωπικού της, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

Ο απολογισμός έχει συνταχθεί βάσει των νεότερων κατευθυντήριων οδηγιών του διεθνούς προτύπου GRI Standards, ενώ στο σχέδιο δράσεων της εταιρείας έχουν ληφθεί υπόψιν οι κατευθυντήριες οδηγίες του διεθνούς προτύπου ISO 26000 για την ΕΚΕ. Συνολικά παρουσιάζονται 123 δείκτες παρακολούθησης της επίδοσης, που αναφέρονται σε 24 θέματα που θεωρεί ως πλέον κρίσιμα για την ανάπτυξή της (περισσότερα στο www.delta.gr/eke/).

σελφ σερβις (T. 489)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION