σελφ σερβις - AdeΖ: Η νέα σειρά φυτικών ροφημάτων από την Coca Cola

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

AdeΖ: Η νέα σειρά φυτικών ροφημάτων από την Coca Cola

7 Δεκεμβρίου 2018 | 12:15 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα

Μια νέα πρόταση για το πρωινό παρουσίασε πρόσφατα η Τhe Coca-Cola Company. Πρόκειται για τη νέα σειρά φυτικών και θρεπτικών ροφημάτων Adez, που κυκλοφορούν σε τρεις διαφορετικές γεύσεις: Σόγια, Καρύδα και Αμύγδαλο.

Τα φυτικά ροφήματα Adez δεν περιέχουν συντηρητικά, λακτόζη ούτε επιπλέον ζάχαρη, παρά μόνο τα φυσικά σάκχαρα των καρπών. Μπορούν να προστεθούν σε αυτά δημητριακά, να αποτελέσουν συστατικό των smoothies, αλλά και μέρος της συνταγής για την παρασκευή γλυκών και φαγητών. Για κατανάλωση εκτός σπιτιού, η σειρά Adez περιλαμβάνει και τρεις πρωτότυπες φρουτώδεις on-the-go επιλογές: Αμύγδαλο με Passionfruit και Μάνγκο, Βρώμη με Φράουλα και Μπανάνα και Καρύδα με Μούρο, όλες εμπλουτισμένες με βιταμίνες και μέταλλα και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια. Στον φυσικό χαρακτήρα του Adez συμβάλλει επίσης και το κατά 100% ανακυκλώσιμο μπουκάλι του, το οποίο είναι φτιαγμένο από μέχρι και 30% φυτικά υλικά.

σελφ σερβις (T. 488)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Άρτος & αρτοσκευάσματα: Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί...

Οι πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων ακολουθούν αυξητική τάση, πράγμα στο οποίο συντελούν η έντονη κινητικότητα στην αγορά, με λανσαρίσματα νέων καινοτόμων προϊόντων και ένταση των προσφορών. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του μεριδίου των PL. Στο μεταξύ, η αντιδικία συμφερόντων, μεταξύ της παραδοσιακής λιανικής στα εν λόγω προϊόντα από τη μια πλευρά και των σούπερ μάρκετ και της αρτοβιομηχανίας από την άλλη, φαίνεται ότι περνά σε νέα φάση.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION