σελφ σερβις - alfa: 4 νέες γεύσεις για το σνακ Pitatakia

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

alfa: 4 νέες γεύσεις για το σνακ Pitatakia

7 Δεκεμβρίου 2018 | 12:11 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα

Τα Pitatakia εμπλουτίζονται με 4 νέες γεύσεις, ανεβάζοντας στις 8 συνολικά τις προτάσεις της alfa για ένα θρεπτικό σνακ, που ταιριάζει σε κάθε ώρα και περίσταση.

Οι τραγανές μπουκιές φύλλων της alfa είναι λοιπόν διαθέσιμες και στις γεύσεις Ολικής Άλεσης – Μεσογειακή – Pesto Βασιλικού και BBQ. Η πρώτη σειρά γεύσεων, Φυσική, Ρίγανη, Κανέλα – Μαύρη Ζάχαρη και Πίτσα έτυχε θερμής υποδοχής από τους Έλληνες καταναλωτές. Όπως δηλώνει η εταιρεία, «τα Pitatakia φτιαγμένα από το υπέροχο φύλλο της alfa, ζυμωμένα με ελαιόλαδο και αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά, σε ένα μόλις τετράμηνο από την τοποθέτησή τους στα ράφια, κατέκτησαν μερίδιο αγοράς άνω του 16% στην κατηγορία τους». Τα Pitatakia, ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές κατευθύνσεις, δεν είναι τηγανισμένα, δεν περιέχουν συντηρητικά και τρανς λιπαρά και, όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας, φέρουν αναγνωρίσιμα διατροφικά σύμβολα ανώτερης ποιότητας.

σελφ σερβις (T. 488)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION