σελφ σερβις - alfa: 4 νέες γεύσεις για το σνακ Pitatakia

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

alfa: 4 νέες γεύσεις για το σνακ Pitatakia

7 Δεκεμβρίου 2018 | 12:11 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα

Τα Pitatakia εμπλουτίζονται με 4 νέες γεύσεις, ανεβάζοντας στις 8 συνολικά τις προτάσεις της alfa για ένα θρεπτικό σνακ, που ταιριάζει σε κάθε ώρα και περίσταση.

Οι τραγανές μπουκιές φύλλων της alfa είναι λοιπόν διαθέσιμες και στις γεύσεις Ολικής Άλεσης – Μεσογειακή – Pesto Βασιλικού και BBQ. Η πρώτη σειρά γεύσεων, Φυσική, Ρίγανη, Κανέλα – Μαύρη Ζάχαρη και Πίτσα έτυχε θερμής υποδοχής από τους Έλληνες καταναλωτές. Όπως δηλώνει η εταιρεία, «τα Pitatakia φτιαγμένα από το υπέροχο φύλλο της alfa, ζυμωμένα με ελαιόλαδο και αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά, σε ένα μόλις τετράμηνο από την τοποθέτησή τους στα ράφια, κατέκτησαν μερίδιο αγοράς άνω του 16% στην κατηγορία τους». Τα Pitatakia, ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές κατευθύνσεις, δεν είναι τηγανισμένα, δεν περιέχουν συντηρητικά και τρανς λιπαρά και, όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας, φέρουν αναγνωρίσιμα διατροφικά σύμβολα ανώτερης ποιότητας.

σελφ σερβις (T. 488)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Άρτος & αρτοσκευάσματα: Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί...

Οι πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων ακολουθούν αυξητική τάση, πράγμα στο οποίο συντελούν η έντονη κινητικότητα στην αγορά, με λανσαρίσματα νέων καινοτόμων προϊόντων και ένταση των προσφορών. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του μεριδίου των PL. Στο μεταξύ, η αντιδικία συμφερόντων, μεταξύ της παραδοσιακής λιανικής στα εν λόγω προϊόντα από τη μια πλευρά και των σούπερ μάρκετ και της αρτοβιομηχανίας από την άλλη, φαίνεται ότι περνά σε νέα φάση.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION