σελφ σερβις - Δωδώνη: Βραβείο στα Great Taste Awards 2018

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Δωδώνη: Βραβείο στα Great Taste Awards 2018

19 Οκτωβρίου 2018 | 11:44 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Η Φέτα και το Χαλλούμι Δωδώνη διακρίθηκαν για την εξαίρετη γεύση τους στα φετινά Great Taste Awards, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς που αξιολογεί και βραβεύει τα καλύτερα τρόφιμα και ποτά παγκοσμίως.

Η φέτα Δωδώνη, με περισσότερες από 15 βραβεύσεις και διακρίσεις την τελευταία τριετία, εξάγεται σε περισσότερες από 45 χώρες του, ενώ το ομώνυμο Χαλλούμι εξάγεται σε περισσότερες από 30. Τα Great Taste Awards είναι ένας διαγωνισμός γευσιγνωσίας διεθνούς φήμης-σημείο αναφοράς για τα εξαίρετης γεύσης και ποιότητας τρόφιμα.

Στη διάρκειά του φέτος περισσότεροι από 500 εξειδικευμένοι κριτές αξιολόγησαν μέσω της τυφλής δοκιμής 12.500 προϊόντα από όλο τον κόσμο. Εξάλλου, η Δωδώνη συμμετείχε με περίπτερό της στη διεθνή έκθεση Food India που διοργάνωσε η Sial, για πρώτη φορά φέτος στην Ινδία, στο Νέο Δελχί, μεταξύ 16 και 18 Σεπτεμβρίου.

σελφ σερβις (T. 487)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Τυρί φέτα: Ο λευκός χρυσός της χώρας!

Έτσι την αποκαλούν κι όχι άδικα. Γιατί είναι το πρώτο τυρί σε κατανάλωση στην εσωτερική αγορά στο σύνολο των τυροκομικών προϊόντων, ένα από τα σημαντικότερα εξαγώγιμα προϊόντα μας και το πλέον αναγνωρίσιμο ελληνικό τρόφιμο διεθνώς. Η φέτα, κατοχυρωμένη ως προϊόν ΠΟΠ, έλκει διαρκώς το καταναλωτικό ενδιαφέρον, με σημαντικά οφέλη, υφιστάμενα και δυνητικά, για την ελληνική οικονομία και τις τυροκομικές επιχειρήσεις, ενώ προσελκύει το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών, που βολιδοσκοπούν την κλαδική αγορά, π...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION