σελφ σερβις - P&G: Ένας κόσμος καινοτομίας

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

P&G: Ένας κόσμος καινοτομίας

19 Οκτωβρίου 2018 | 11:38 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις

H P&G υποδέχτηκε τους επισκέπτες της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης σε ένα «Σπίτι» –το περίπτερό της– όπου τους ξενάγησε στον καθημερινό μικρόκοσμο των μεγάλων της καινοτομιών, που κανείς δεν σκέφτεται όταν λ.χ. αλλάζει πάνα στο μωρό του ή πλένει τα ρούχα ή τα δόντια του.

Στο περίπτερο της P&G, μέσω διαδραστικών παρουσιάσεων, ζωντανών επιδείξεων, βίντεο και εικονικών εμπειριών, οι επισκέπτες γνώρισαν την επιστημονική μέριμνα πίσω από τα προϊόντα καθημερινής φροντίδας του σπιτιού και της οικογένειας.

Μερικές από τις εντυπωσιακές καινοτομίες της που παρουσιάστηκαν ήταν τo Head & Shoulders Beach Plastic bottle, μέρος του οποίο προέρχεται από ανακυκλωμένα πλαστικά απορρίμματα που έχουν συλλεχθεί από παραλίες, οι κάψουλες Ariel Pods «3 σε 1» που καθαρίζουν σε χαμηλή θερμοκρασία, συμβάλλοντας στην μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, τα νέα Pampers που ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες των πρόωρων μωρών και την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral B Genius, που συνδέεται με εφαρμογή στο κινητό για αποτελεσματικό βούρτσισμα.

σελφ σερβις (T. 487)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα Οικιακού Καθαρισμού: Ανάκαμψη χωρίς μέλλον

Σε ποσοστό άνω του 50% οι καταναλωτές περιμένουν τη διενέργεια προωθήσεων, για να αγοράσουν το καθαριστικό προϊόν που τους ενδιαφέρει από άποψη αναγκών χρήσης, δίνοντας πλέον μικρή σημασία στη μάρκα. Όχι πως η καινοτομία δεν τους έλκει ή τους αφήνουν αδιάφορους οι digital προκλήσεις, που τους απευθύνουν οι εταιρείες για να τους δελεάσουν, αλλά εφόσον η λιτότητα κάνει κουμάντο στα πορτοφόλια, η μαγεία του μάρκετινγκ ασθενεί. Ασθενή είναι και τα σήματα της ανάκαμψης των πωλήσεων της κατηγορίας φέτ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION