σελφ σερβις - iTQi: Τιμώμενοι φέτος οι Έλληνες παραγωγοί

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

iTQi: Τιμώμενοι φέτος οι Έλληνες παραγωγοί

16 Ιουλίου 2018 | 12:39 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας iTQi απένειμε στις 26 Ιουνίου τα βραβεία Ανώτερης Γεύσης σε Έλληνες παραγωγούς, σε ειδική τελετή γι’ αυτούς στο Divani Palace Acropolis παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Β. Κόκκαλη, και του Βέλγου πρέσβη στην Αθήνα, κ. Luc Liebaut.

Το iTQi, που εδρεύει στις Βρυξέλλες, είναι ο παγκόσμια πρωτοπόρος οργανισμός, αφιερωμένος στην πιστοποίηση της γεύσης των τροφίμων και ποτών. Από το 2004 έχει πιστοποιήσει και βραβεύσει πάνω από 10.000 προϊόντα από 130 χώρες. Φέτος 1.850 προϊόντα από 90 χώρες κατάφεραν να περάσουν τις απαιτητικές αξιολογήσεις των κριτών του, διακρινόμενα για την εξαιρετική τους γεύση.

Το σχετικό πιστοποιητικό του αποδεικνύεται ισχυρός σύμμαχος των παραγωγών στις Β2Β εμπορικές διαπραγματεύσεις τους. Τα ελληνικά προϊόντα που διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν το 2014 ήταν 35, το 2017 125 και φέτος 180! Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Ελλάδα, καθώς το iTQi την επέλεξε ως Τιμώμενη Χώρα.

σελφ σερβις (T. 485)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION