σελφ σερβις - Nestlé Purina: BetterwithPets

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Nestlé Purina: BetterwithPets

21 Μαΐου 2018 | 10:49 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Η Nestlé Purina, σε συνεργασία με την Ashoka, ανακοίνωσε τη δημιουργία του βραβείου BetterwithPets, συνολικής αξίας 100.000 ελβετικών φράγκων.

Πρόκειται για το πρώτο βραβείο το οποίο αποβλέπει στην υποστήριξη καινοτομιών και πρωτοβουλιών, αφιερωμένων στην αξιοποίηση και ανάδειξη των οφελών που δημιουργεί η σχέση μεταξύ ανθρώπων και κατοικίδιων ζώων. Ειδικότερα η Nestlé Purina, στο πλαίσιο του διαγωνισμού, αναζήτησε οργανισμούς, επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, που δραστηριοποιούνται σχετικά στις χώρες της ΕΕ, τη Ρωσία, την Ελβετία, την Ουκρανία και τη Νορβηγία.

Από τη λίστα των προκρινόμενων υποψηφιοτήτων που έλαβαν θετική αξιολόγηση, θα προκριθούν πέντε φιναλίστ, οι οποίοι θα κληθούν συμμετάσχουν στο Φόρουμ BetinaPetts Purina στην Ισπανία στις 7 Ιουνίου 2018, όπου και θα ανακοινωθούν οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού.

σελφ σερβις (T. 483)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Census 2017: Η εικόνα του κλάδου από την IRI

Ο αθροιστικός κλαδικός τζίρος το 2017 παρουσίασε μια ανάπτυξη της τάξης των 148 εκατ. ευρώ συγκριτικά με το 2016, η οποία τυγχάνει ως μέγεθος να συμπίπτει ακριβώς με την ανάπτυξη του τζίρου ειδικά των σούπερ/υπέρ μάρκετ. Μολαταύτα ο τελευταίος εξακολουθούσε το 2017 να απέχει κατά 300 εκατ. ευρώ από το επίπεδό του στα τέλη του 2015, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα Census 2017 της IRI, η οποία αποτυπώνει ανά έτος και τύπο καταστήματος την εξέλιξη της εικόνας (από άποψη τζίρου και αριθμού καταστημάτων...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION