σελφ σερβις - Nestlé Purina: BetterwithPets

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Nestlé Purina: BetterwithPets

21 Μαΐου 2018 | 10:49 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Η Nestlé Purina, σε συνεργασία με την Ashoka, ανακοίνωσε τη δημιουργία του βραβείου BetterwithPets, συνολικής αξίας 100.000 ελβετικών φράγκων.

Πρόκειται για το πρώτο βραβείο το οποίο αποβλέπει στην υποστήριξη καινοτομιών και πρωτοβουλιών, αφιερωμένων στην αξιοποίηση και ανάδειξη των οφελών που δημιουργεί η σχέση μεταξύ ανθρώπων και κατοικίδιων ζώων. Ειδικότερα η Nestlé Purina, στο πλαίσιο του διαγωνισμού, αναζήτησε οργανισμούς, επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, που δραστηριοποιούνται σχετικά στις χώρες της ΕΕ, τη Ρωσία, την Ελβετία, την Ουκρανία και τη Νορβηγία.

Από τη λίστα των προκρινόμενων υποψηφιοτήτων που έλαβαν θετική αξιολόγηση, θα προκριθούν πέντε φιναλίστ, οι οποίοι θα κληθούν συμμετάσχουν στο Φόρουμ BetinaPetts Purina στην Ισπανία στις 7 Ιουνίου 2018, όπου και θα ανακοινωθούν οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού.

σελφ σερβις (T. 483)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Αγορά καφέ: Σταθεροποίηση, αισιοδοξία και επενδυτική κινητικότητα

Η αγορά του καφέ ισορροπεί δύσκολα μεταξύ των πιέσεων της φορολογικής επιβάρυνσης του προϊόντος και της σταθερής προτίμησής του από το καταναλωτικό κοινό: Ενώ οι πωλήσεις της κατηγορίας πέρυσι μειώθηκαν σε όγκο, σε αξία αυξήθηκαν. Τούτο γεννά αισιοδοξία μολονότι το άθροισμα των απωλειών, λόγω του ειδικού φόρου, της έντασης των προωθήσεων και της αύξησης του μεριδίου του καφέ ιδιωτικής ετικέτας, δεν την αιτιολογεί σαν κάτι περισσότερο από ικανοποί- ηση για την επίτευξη ενός επιπέδου σταθεροποίηση...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION