σελφ σερβις - Nestlé Purina: BetterwithPets

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Nestlé Purina: BetterwithPets

21 Μαΐου 2018 | 10:49 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Η Nestlé Purina, σε συνεργασία με την Ashoka, ανακοίνωσε τη δημιουργία του βραβείου BetterwithPets, συνολικής αξίας 100.000 ελβετικών φράγκων.

Πρόκειται για το πρώτο βραβείο το οποίο αποβλέπει στην υποστήριξη καινοτομιών και πρωτοβουλιών, αφιερωμένων στην αξιοποίηση και ανάδειξη των οφελών που δημιουργεί η σχέση μεταξύ ανθρώπων και κατοικίδιων ζώων. Ειδικότερα η Nestlé Purina, στο πλαίσιο του διαγωνισμού, αναζήτησε οργανισμούς, επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, που δραστηριοποιούνται σχετικά στις χώρες της ΕΕ, τη Ρωσία, την Ελβετία, την Ουκρανία και τη Νορβηγία.

Από τη λίστα των προκρινόμενων υποψηφιοτήτων που έλαβαν θετική αξιολόγηση, θα προκριθούν πέντε φιναλίστ, οι οποίοι θα κληθούν συμμετάσχουν στο Φόρουμ BetinaPetts Purina στην Ισπανία στις 7 Ιουνίου 2018, όπου και θα ανακοινωθούν οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού.

σελφ σερβις (T. 483)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION