σελφ σερβις - Η Λουξ στο επίκεντρο της HORECA

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Η Λουξ στο επίκεντρο της HORECA

16 Μαρτίου 2018 | 12:45 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις

Ακόμη μια χρονιά φέτος η Λουξ είχε δυναμική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση HORECA, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 9 και 12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της είχαν την ευκαιρία να γευτούν τη νέα γενιά προϊόντων λουξ plus ’n light με φυσικά γλυκαντικά, 0% ζάχαρη, 60% λιγότερες θερμίδες και τα λουξ plus ‘n light tea, ενώ τα στελέχη της πραγματοποίησαν πολλές επαφές συνεργασίας για την επέκταση υφιστάμενων εμπορικών συνεργασιών και τη δρομολόγηση νέων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το περίπτερό της επισκέφτηκαν πολλά γνωστά πρόσωπα της καλλιτεχνικής σκηνής. Μάλιστα, την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης φιλοξένησε πρωταγωνιστικούς παράγοντες της ΑΕΚ, της οποίας η εταιρεία είναι χορηγός.

σελφ σερβις (T. 481)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION