σελφ σερβις - Η Λουξ στο επίκεντρο της HORECA

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Η Λουξ στο επίκεντρο της HORECA

16 Μαρτίου 2018 | 12:45 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις

Ακόμη μια χρονιά φέτος η Λουξ είχε δυναμική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση HORECA, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 9 και 12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της είχαν την ευκαιρία να γευτούν τη νέα γενιά προϊόντων λουξ plus ’n light με φυσικά γλυκαντικά, 0% ζάχαρη, 60% λιγότερες θερμίδες και τα λουξ plus ‘n light tea, ενώ τα στελέχη της πραγματοποίησαν πολλές επαφές συνεργασίας για την επέκταση υφιστάμενων εμπορικών συνεργασιών και τη δρομολόγηση νέων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το περίπτερό της επισκέφτηκαν πολλά γνωστά πρόσωπα της καλλιτεχνικής σκηνής. Μάλιστα, την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης φιλοξένησε πρωταγωνιστικούς παράγοντες της ΑΕΚ, της οποίας η εταιρεία είναι χορηγός.

σελφ σερβις (T. 481)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Άρτος & αρτοσκευάσματα: Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί...

Οι πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων ακολουθούν αυξητική τάση, πράγμα στο οποίο συντελούν η έντονη κινητικότητα στην αγορά, με λανσαρίσματα νέων καινοτόμων προϊόντων και ένταση των προσφορών. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του μεριδίου των PL. Στο μεταξύ, η αντιδικία συμφερόντων, μεταξύ της παραδοσιακής λιανικής στα εν λόγω προϊόντα από τη μια πλευρά και των σούπερ μάρκετ και της αρτοβιομηχανίας από την άλλη, φαίνεται ότι περνά σε νέα φάση.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION