σελφ σερβις - Ελλα-δικά Μας: Διακρίσεις στα Made in Greece Awards 2017

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ελλα-δικά Μας: Διακρίσεις στα Made in Greece Awards 2017

22 Ιανουαρίου 2018 | 13:21 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Σημαντική αναγνώριση για τα ξεχωριστά προϊόντα και την επιχειρηματική τους δραστηριότητα έλαβαν πέντε διακεκριμένα μέλη του Ελλα-δικά Μας στα βραβεία Made in Greece, που πραγματοποιήθηκαν από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ στις 11 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.

Ειδικότερα διακρίθηκαν η ΕΖΑ με κλαδικό βραβείο στην κατηγορία «Τρόφιμα και Ποτά», η Λουξ με βραβείο στην κατηγορία «Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν» και έπαινο Επιχειρηματικής Αριστείας, η ΕΨΑ με τιμητικές διακρίσεις στις κατηγορίες «Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν» και «Καινοτόμο Προϊόν», το Ζαγόρι με Έπαινο στην κατηγορία «Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν» και η Ευβοϊκή Ζύμη με Έπαινο στην κατηγορία «Τρόφιμα και Ποτά».

Σημειώνουμε ότι η ελληνική κρητική επιχείρηση ελαιόλαδου Cretan Mill της οικογένειας Αλμπαντάκη, με παράδοση στη παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία εξαιρετικού παρθένου κρητικού ελαιολάδου από το 1866, αποτελεί το νεότερο μέλος της πρωτοβουλίας Ελλα-δικά Μας.

σελφ σερβις (T. 479)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION