σελφ σερβις - Ελλα-δικά Μας: Διακρίσεις στα Made in Greece Awards 2017

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ελλα-δικά Μας: Διακρίσεις στα Made in Greece Awards 2017

22 Ιανουαρίου 2018 | 13:21 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Σημαντική αναγνώριση για τα ξεχωριστά προϊόντα και την επιχειρηματική τους δραστηριότητα έλαβαν πέντε διακεκριμένα μέλη του Ελλα-δικά Μας στα βραβεία Made in Greece, που πραγματοποιήθηκαν από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ στις 11 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.

Ειδικότερα διακρίθηκαν η ΕΖΑ με κλαδικό βραβείο στην κατηγορία «Τρόφιμα και Ποτά», η Λουξ με βραβείο στην κατηγορία «Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν» και έπαινο Επιχειρηματικής Αριστείας, η ΕΨΑ με τιμητικές διακρίσεις στις κατηγορίες «Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν» και «Καινοτόμο Προϊόν», το Ζαγόρι με Έπαινο στην κατηγορία «Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν» και η Ευβοϊκή Ζύμη με Έπαινο στην κατηγορία «Τρόφιμα και Ποτά».

Σημειώνουμε ότι η ελληνική κρητική επιχείρηση ελαιόλαδου Cretan Mill της οικογένειας Αλμπαντάκη, με παράδοση στη παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία εξαιρετικού παρθένου κρητικού ελαιολάδου από το 1866, αποτελεί το νεότερο μέλος της πρωτοβουλίας Ελλα-δικά Μας.

σελφ σερβις (T. 479)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Λαμπερά δόντια για... σκληρό προωθητικό ανταγωνισμό

Ο σκληρός ανταγωνισμός στις προωθήσεις για τη διατήρηση ή την επέκταση των μεριδίων αγοράς, σε μια κατηγορία προϊόντων που ελέγχεται από πολυεθνικά brands, με πλούσιες επενδύσεις στη δημόσια αγωγή της στοματικής υγιεινής, στην καινοτομία και σε όλες τις μορφές του σύγχρονου μάρκετινγκ, θα εξακολουθήσει να μαίνεται αμείωτος και φέτος. Στο μεταξύ, η παγκόσμια μόδα της λεύκανσης των δοντιών, αλλά και η δοκιμασμένη συνταγή της απόλυτης εξειδίκευσης των νέων προϊόντων για κάθε είδους καταναλωτική ανά...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION