σελφ σερβις - Ο κ. Ν. Εμμανουηλίδης στο τιμόνι της Nestlé Ελλάς

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ο κ. Ν. Εμμανουηλίδης στο τιμόνι της Nestlé Ελλάς

22 Ιανουαρίου 2018 | 13:20 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Μετακινήσεις Στελεχών

Τη θέση του νέου προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Nestlé Ελλάς ανέλαβε από την 1η Δεκεμβρίου ο κ. Νίκος Εμμανουηλίδης, διαδεχόμενος τον κ. Παύλο Κιόρτση, ο οποίος έπειτα από περίπου τέσσερα χρόνια παραμονής στη θέση αυτή, μετακινήθηκε στα κεντρικά του ομίλου στην Ελβετία.

Από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ο κ. Εμμανουηλίδης θα είναι επίσης υπεύθυνος για την Αλβανία και την Κύπρο, διατηρώντας τη μέχρι τώρα θέση του ως επικεφαλής της CPW Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η εξέλιξη αυτή είναι η πλέον πρόσφατη σε μια σειρά αλλαγών στην ομάδα ανώτερης διοίκησης της Nestlé Ελλάς. Από την 1η Σεπτεμβρίου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Υποθέσεων ανέλαβε η κ. Κατερίνα Τσιβούρα, αντικαθιστώντας τον κ. Γιάννη Δράμη, που μετατέθηκε στο κεντρικά γραφεία ως eBusiness & Sales Capability Building Lead.

Από την ίδια ημερομηνία την Οικονομική Διεύθυνση της Nestlé Ελλάς ανέλαβε κ. ο Omar Samoud, αντικαθιστώντας τον κ. Ray Franke που μετατέθηκε στα κεντρικά γραφεία του ομίλου ως οικονομικός διευθυντής της Nescafé ΕΜΕΝΑ.

σελφ σερβις (T. 479)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα Οικιακού Καθαρισμού: Ανάκαμψη χωρίς μέλλον

Σε ποσοστό άνω του 50% οι καταναλωτές περιμένουν τη διενέργεια προωθήσεων, για να αγοράσουν το καθαριστικό προϊόν που τους ενδιαφέρει από άποψη αναγκών χρήσης, δίνοντας πλέον μικρή σημασία στη μάρκα. Όχι πως η καινοτομία δεν τους έλκει ή τους αφήνουν αδιάφορους οι digital προκλήσεις, που τους απευθύνουν οι εταιρείες για να τους δελεάσουν, αλλά εφόσον η λιτότητα κάνει κουμάντο στα πορτοφόλια, η μαγεία του μάρκετινγκ ασθενεί. Ασθενή είναι και τα σήματα της ανάκαμψης των πωλήσεων της κατηγορίας φέτ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION