σελφ σερβις - Ο κ. Ν. Εμμανουηλίδης στο τιμόνι της Nestlé Ελλάς

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ο κ. Ν. Εμμανουηλίδης στο τιμόνι της Nestlé Ελλάς

22 Ιανουαρίου 2018 | 13:20 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Μετακινήσεις Στελεχών

Τη θέση του νέου προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Nestlé Ελλάς ανέλαβε από την 1η Δεκεμβρίου ο κ. Νίκος Εμμανουηλίδης, διαδεχόμενος τον κ. Παύλο Κιόρτση, ο οποίος έπειτα από περίπου τέσσερα χρόνια παραμονής στη θέση αυτή, μετακινήθηκε στα κεντρικά του ομίλου στην Ελβετία.

Από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ο κ. Εμμανουηλίδης θα είναι επίσης υπεύθυνος για την Αλβανία και την Κύπρο, διατηρώντας τη μέχρι τώρα θέση του ως επικεφαλής της CPW Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η εξέλιξη αυτή είναι η πλέον πρόσφατη σε μια σειρά αλλαγών στην ομάδα ανώτερης διοίκησης της Nestlé Ελλάς. Από την 1η Σεπτεμβρίου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Υποθέσεων ανέλαβε η κ. Κατερίνα Τσιβούρα, αντικαθιστώντας τον κ. Γιάννη Δράμη, που μετατέθηκε στο κεντρικά γραφεία ως eBusiness & Sales Capability Building Lead.

Από την ίδια ημερομηνία την Οικονομική Διεύθυνση της Nestlé Ελλάς ανέλαβε κ. ο Omar Samoud, αντικαθιστώντας τον κ. Ray Franke που μετατέθηκε στα κεντρικά γραφεία του ομίλου ως οικονομικός διευθυντής της Nescafé ΕΜΕΝΑ.

σελφ σερβις (T. 479)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Λαμπερά δόντια για... σκληρό προωθητικό ανταγωνισμό

Ο σκληρός ανταγωνισμός στις προωθήσεις για τη διατήρηση ή την επέκταση των μεριδίων αγοράς, σε μια κατηγορία προϊόντων που ελέγχεται από πολυεθνικά brands, με πλούσιες επενδύσεις στη δημόσια αγωγή της στοματικής υγιεινής, στην καινοτομία και σε όλες τις μορφές του σύγχρονου μάρκετινγκ, θα εξακολουθήσει να μαίνεται αμείωτος και φέτος. Στο μεταξύ, η παγκόσμια μόδα της λεύκανσης των δοντιών, αλλά και η δοκιμασμένη συνταγή της απόλυτης εξειδίκευσης των νέων προϊόντων για κάθε είδους καταναλωτική ανά...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION