σελφ σερβις - Ο κ. Ν. Εμμανουηλίδης στο τιμόνι της Nestlé Ελλάς

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ο κ. Ν. Εμμανουηλίδης στο τιμόνι της Nestlé Ελλάς

22 Ιανουαρίου 2018 | 13:20 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Μετακινήσεις Στελεχών

Τη θέση του νέου προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Nestlé Ελλάς ανέλαβε από την 1η Δεκεμβρίου ο κ. Νίκος Εμμανουηλίδης, διαδεχόμενος τον κ. Παύλο Κιόρτση, ο οποίος έπειτα από περίπου τέσσερα χρόνια παραμονής στη θέση αυτή, μετακινήθηκε στα κεντρικά του ομίλου στην Ελβετία.

Από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ο κ. Εμμανουηλίδης θα είναι επίσης υπεύθυνος για την Αλβανία και την Κύπρο, διατηρώντας τη μέχρι τώρα θέση του ως επικεφαλής της CPW Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η εξέλιξη αυτή είναι η πλέον πρόσφατη σε μια σειρά αλλαγών στην ομάδα ανώτερης διοίκησης της Nestlé Ελλάς. Από την 1η Σεπτεμβρίου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Υποθέσεων ανέλαβε η κ. Κατερίνα Τσιβούρα, αντικαθιστώντας τον κ. Γιάννη Δράμη, που μετατέθηκε στο κεντρικά γραφεία ως eBusiness & Sales Capability Building Lead.

Από την ίδια ημερομηνία την Οικονομική Διεύθυνση της Nestlé Ελλάς ανέλαβε κ. ο Omar Samoud, αντικαθιστώντας τον κ. Ray Franke που μετατέθηκε στα κεντρικά γραφεία του ομίλου ως οικονομικός διευθυντής της Nescafé ΕΜΕΝΑ.

σελφ σερβις (T. 479)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION