σελφ σερβις - Nestlé: Συμμαχία για τη Νέα Γενιά

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Nestlé: Συμμαχία για τη Νέα Γενιά

18 Δεκεμβρίου 2017 | 13:21 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Για δεύτερη συνεχομένη χρονιά η Nestlé και η πρωτοβουλία της «Συμμαχία για τη Νέα Γενιά» (Alliance for YOUth) συνεισέφεραν στην προώθηση του προγράμματος της Ε.Ε. για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση (VET), διοργανώνοντας περισσότερες από 30 εκδηλώσεις και δραστηριότητες σε 23 χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

Έχοντας συνάψει συνεργασίες με περισσότερες από 200 επιχειρήσεις, η Συμμαχία για τη Νέα Γενιά εκπληρώνει τη δέσμευση της εταιρείας για προσφορά θέσεων εργασίας και πρακτικής άσκησης σε 90.000 ανθρώπους εντός ενός ημερολογιακού έτους. Από την έναρξη της πρωτοβουλίας της το 2014, η εταιρεία έχει δημιουργήσει 760 προγράμματα εκμάθησης στην Ευρώπη, τα οποία συνδυάζουν την εργασία με την εκπαίδευση.

σελφ σερβις (T. 478)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΑΛΜΥΡΑ ΣΝΑΚ: Γεύση ανάκαμψης

Αγορά για τους καταναλωτές όλων των ηλικιών είναι αυτή των αλμυρών σνακ, οι πωλήσεις της οποίας τα τελευταία χρόνια, παρά τις επιπτώσεις της κρίσης που περιόρισαν τις καταναλώσεις της, ανακάμπτουν. Νέοι «παίκτες» μπαίνουν στον ανταγωνισμό της σχετικής κατηγορίας, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της στα ράφια της λιανικής, ενώ παράλληλα αναζητούν την τύχη τους στις εξαγωγές, καθώς η αγορά των σνακ διακρίνεται για τη δυναμική της παγκοσμίως.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION