σελφ σερβις - Nestlé: Συμμαχία για τη Νέα Γενιά

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Nestlé: Συμμαχία για τη Νέα Γενιά

18 Δεκεμβρίου 2017 | 13:21 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Για δεύτερη συνεχομένη χρονιά η Nestlé και η πρωτοβουλία της «Συμμαχία για τη Νέα Γενιά» (Alliance for YOUth) συνεισέφεραν στην προώθηση του προγράμματος της Ε.Ε. για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση (VET), διοργανώνοντας περισσότερες από 30 εκδηλώσεις και δραστηριότητες σε 23 χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

Έχοντας συνάψει συνεργασίες με περισσότερες από 200 επιχειρήσεις, η Συμμαχία για τη Νέα Γενιά εκπληρώνει τη δέσμευση της εταιρείας για προσφορά θέσεων εργασίας και πρακτικής άσκησης σε 90.000 ανθρώπους εντός ενός ημερολογιακού έτους. Από την έναρξη της πρωτοβουλίας της το 2014, η εταιρεία έχει δημιουργήσει 760 προγράμματα εκμάθησης στην Ευρώπη, τα οποία συνδυάζουν την εργασία με την εκπαίδευση.

σελφ σερβις (T. 478)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION