σελφ σερβις - Δωδώνη: Μέτρα στήριξης των γαλακτοπαραγών

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Δωδώνη: Μέτρα στήριξης των γαλακτοπαραγών

18 Δεκεμβρίου 2017 | 13:16 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, με τη συμπλήρωση πέντε ετών υπό νέα διοίκηση και εξ αφορμής της νέας γαλακτοκομικής περιόδου 2017-2018 προχώρησε ακόμη μια χρονιά στην υλοποίηση της πολιτικής προκαταβολών για το γάλα της νέας περιόδου, διαθέτοντας συνολικά 4 εκατ. ευρώ προς ικανοποίηση του συνόλου των αιτήσεων που της υπεβλήθησαν.

Συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά ο αριθμός των συνεργαζόμενων παραγωγών της αυξήθηκε κατά 4%, ενώ η συνολική προμήθειά της με ποσότητες γάλατος αυξήθηκε κατά 5,5%. Συνολικά το 2017 η Δωδώνη εκτιμάται ότι θα έχει επεξεργαστεί πάνω από 73.000 τόνους γάλα, επιτυγχάνοντας αύξηση 18% συγκριτικά με την αντίστοιχη ποσότητα που προμηθευόταν προ πενταετίας.

σελφ σερβις (T. 478)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΑΛΜΥΡΑ ΣΝΑΚ: Γεύση ανάκαμψης

Αγορά για τους καταναλωτές όλων των ηλικιών είναι αυτή των αλμυρών σνακ, οι πωλήσεις της οποίας τα τελευταία χρόνια, παρά τις επιπτώσεις της κρίσης που περιόρισαν τις καταναλώσεις της, ανακάμπτουν. Νέοι «παίκτες» μπαίνουν στον ανταγωνισμό της σχετικής κατηγορίας, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της στα ράφια της λιανικής, ενώ παράλληλα αναζητούν την τύχη τους στις εξαγωγές, καθώς η αγορά των σνακ διακρίνεται για τη δυναμική της παγκοσμίως.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION