σελφ σερβις - Ο Φρεσκούλης εντείνει την κοινωνική του δράση

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ο Φρεσκούλης εντείνει την κοινωνική του δράση

23 Οκτωβρίου 2017 | 10:28 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΚΕ της εταιρείας Eurocatering, η συμμετοχή του brand Φρεσκούλης στο δίκτυο Διάσωσης και Προσφοράς Τροφίμων της ΜΚΟ «Μπορούμε» καθιερώνεται ως ετήσια.

Στο πλαίσιο αυτό, το εταιρικό πρόγραμμα υποστήριξης ευπαθών ομάδων, μέσω της δωρεάς οπωροκηπευτικών σε φιλανθρωπικά σωματεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για τις διατροφικές ανάγκες 390 ατόμων, με την επωνυμία «Ο Φρεσκούλης προσφέρει μια αγκαλιά φρούτα και λαχανικά», θα πραγματοποιείται με την αρωγή της οργάνωσης «Μπορούμε».

Επίσης, η Eurocatering, από φέτος διαθέτει μία υποτροφία σε φοιτητή του μονοετούς βιωματικού προγράμματος επαγγελματικής εκπαίδευσης Σύγχρονες Γεωργικές Πρακτικές-Φυτική Παραγωγή της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, καλύπτοντας τα δίδακτρα, τη διαμονή και τη σίτισή του στην εστία του ιδρύματος.

σελφ σερβις (T. 476)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Census 2017: Η εικόνα του κλάδου από την IRI

Ο αθροιστικός κλαδικός τζίρος το 2017 παρουσίασε μια ανάπτυξη της τάξης των 148 εκατ. ευρώ συγκριτικά με το 2016, η οποία τυγχάνει ως μέγεθος να συμπίπτει ακριβώς με την ανάπτυξη του τζίρου ειδικά των σούπερ/υπέρ μάρκετ. Μολαταύτα ο τελευταίος εξακολουθούσε το 2017 να απέχει κατά 300 εκατ. ευρώ από το επίπεδό του στα τέλη του 2015, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα Census 2017 της IRI, η οποία αποτυπώνει ανά έτος και τύπο καταστήματος την εξέλιξη της εικόνας (από άποψη τζίρου και αριθμού καταστημάτων...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION