σελφ σερβις - Ο Φρεσκούλης εντείνει την κοινωνική του δράση

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ο Φρεσκούλης εντείνει την κοινωνική του δράση

23 Οκτωβρίου 2017 | 10:28 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΚΕ της εταιρείας Eurocatering, η συμμετοχή του brand Φρεσκούλης στο δίκτυο Διάσωσης και Προσφοράς Τροφίμων της ΜΚΟ «Μπορούμε» καθιερώνεται ως ετήσια.

Στο πλαίσιο αυτό, το εταιρικό πρόγραμμα υποστήριξης ευπαθών ομάδων, μέσω της δωρεάς οπωροκηπευτικών σε φιλανθρωπικά σωματεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για τις διατροφικές ανάγκες 390 ατόμων, με την επωνυμία «Ο Φρεσκούλης προσφέρει μια αγκαλιά φρούτα και λαχανικά», θα πραγματοποιείται με την αρωγή της οργάνωσης «Μπορούμε».

Επίσης, η Eurocatering, από φέτος διαθέτει μία υποτροφία σε φοιτητή του μονοετούς βιωματικού προγράμματος επαγγελματικής εκπαίδευσης Σύγχρονες Γεωργικές Πρακτικές-Φυτική Παραγωγή της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, καλύπτοντας τα δίδακτρα, τη διαμονή και τη σίτισή του στην εστία του ιδρύματος.

σελφ σερβις (T. 476)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION