σελφ σερβις - Ο Φρεσκούλης εντείνει την κοινωνική του δράση

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ο Φρεσκούλης εντείνει την κοινωνική του δράση

23 Οκτωβρίου 2017 | 10:28 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΚΕ της εταιρείας Eurocatering, η συμμετοχή του brand Φρεσκούλης στο δίκτυο Διάσωσης και Προσφοράς Τροφίμων της ΜΚΟ «Μπορούμε» καθιερώνεται ως ετήσια.

Στο πλαίσιο αυτό, το εταιρικό πρόγραμμα υποστήριξης ευπαθών ομάδων, μέσω της δωρεάς οπωροκηπευτικών σε φιλανθρωπικά σωματεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για τις διατροφικές ανάγκες 390 ατόμων, με την επωνυμία «Ο Φρεσκούλης προσφέρει μια αγκαλιά φρούτα και λαχανικά», θα πραγματοποιείται με την αρωγή της οργάνωσης «Μπορούμε».

Επίσης, η Eurocatering, από φέτος διαθέτει μία υποτροφία σε φοιτητή του μονοετούς βιωματικού προγράμματος επαγγελματικής εκπαίδευσης Σύγχρονες Γεωργικές Πρακτικές-Φυτική Παραγωγή της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, καλύπτοντας τα δίδακτρα, τη διαμονή και τη σίτισή του στην εστία του ιδρύματος.

σελφ σερβις (T. 476)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Βρεφικά & Παιδικά Προϊόντα: Δημογραφική και οικονομική κρίση μειώνουν συνεχώς τον τζίρο

Μόνη η συνεχιζόμενη πτώση των γεννήσεων στη χώρα μας εξηγεί αρκετά, δυστυχώς, τη διαρκώς πτωτική εξέλιξη της αγοράς προϊόντων βρεφικής και παιδικής διατροφής και φροντίδας. Όπως εκτιμάται, ο συνδυασμός της δημογραφικής με την οικονομική κρίση λόγω των προγραμμάτων λιτότητας, από το 2009 μέχρι φέτος οδήγησε τον τζίρο των επιχειρήσεων της εν λόγω αγοράς σε πτώση της τάξης του 45%. Ωστόσο, αν και η προώθηση και προσφορά έχει γίνει ο κατεξοχήν ιμάντας των πωλήσεων και του ανταγωνισμού των brands, στ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION