σελφ σερβις - Mondelez: Top2Top Engineering Challenge»

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Mondelez: Top2Top Engineering Challenge»

23 Οκτωβρίου 2017 | 10:25 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Η Mondelez, μέσω του προγράμματος «Top2Top Engineering Challenge» προσφέρει τη δυνατότητα σε απόφοιτους πολυτεχνικών σχολών να συμμετάσχουν σε μια πρωτοβουλία της εταιρείας, που αποβλέπει στην ενεργό υποστήριξη νέων ανθρώπων που βρίσκονται στην αφετηρία της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Το εν λόγω πρόγραμμα ως συνέχεια του «Top2Top Business Challenge» που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο, δίνει την ευκαιρία σε νέους να έρθουν σε άμεση επαφή με τη Mondelez, τα στελέχη της και τον τρόπο λειτουργίας της. Η γνωριμία των συμμετεχόντων με την εταιρεία θα ξεκινήσει από τις εγκαταστάσεις του Εργοστασίου Παυλίδη, όπου θα έρθουν σε επαφή με τις λειτουργίες της εφοδιαστικής αλυσίδας, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες και τις δεξιότητές τους με τη βοήθεια διευθυντικών στελεχών της εταιρείας. Οι συμμετέχοντες που θα ξεχωρίσουν, θα συμπεριληφθούν σε shortlist για θέσεις εργασίας στη Mondelez, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

σελφ σερβις (T. 476)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION