σελφ σερβις - Τέταρτη ολομέλεια «Ελλα-δικά μας»

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Τέταρτη ολομέλεια «Ελλα-δικά μας»

23 Οκτωβρίου 2017 | 10:24 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Θεσμικά

Η τέταρτη ολομέλεια της πρωτοβουλίας «Ελλα-δικά μας» –της συνεργασίας μεταξύ ελληνικών επιχειρήσεων, που ηγείται των προσπαθειών ανάδειξης της αξίας της ελληνικής παραγωγής για την ανάκαμψη και ανάπτυξη της εγχώριας οικονομίας– πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου στο Βραχάτι Κορινθίας.

Η ολομέλεια συζήτησε το πρόγραμμα ενεργειών και δράσεων της πρωτοβουλίας για την υλοποίηση των στόχων της, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση συνεργειών, τόσο μεταξύ των μελών της όσο και μεταξύ της πρωτοβουλίας «Ελλα-δικά μας» και σημαντικών θεσμών της ελληνικής και της διεθνούς αγοράς. Επίσης, επιβεβαίωσε την έναρξη των διαδικασιών για τη δημιουργία ενός πλαισίου ανταλλαγής τεχνογνωσίας μεταξύ των μελών, καθώς και της από κοινού αντιμετώπισης των προκλήσεων και της αναζήτησης ευκαιριών.

Την πρωτοβουλία «Ελλα-δικά μας» συναποτελούν σήμερα 31 πιστοποιημένα μέλη-επιχειρήσεις, ιδιοκτήτες ορισμένων από τα πιο ηχηρά ελληνικά brands. Σημειώνεται ότι ακόμα μια εταιρεία, η Camper Gaz-Thermo Gas Pitsos, πιστοποιήθηκε πρόσφατα από την Εurocert, με βάση το «Πρότυπο Απαιτήσεων» που αξιολογεί και αποδίδει στις εταιρείες-μέλη της πρωτοβουλίας το σήμα «Ελλα-δικά μας». Πρόκειται για την πρώτη εταιρεία στην κατηγορία της που εντάσσεται στην εν λόγω «κοινότητα» ανεξάρτητων, παραγωγικών επιχειρήσεων ελληνικής ιδιοκτησίας.

σελφ σερβις (T. 476)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Census 2017: Η εικόνα του κλάδου από την IRI

Ο αθροιστικός κλαδικός τζίρος το 2017 παρουσίασε μια ανάπτυξη της τάξης των 148 εκατ. ευρώ συγκριτικά με το 2016, η οποία τυγχάνει ως μέγεθος να συμπίπτει ακριβώς με την ανάπτυξη του τζίρου ειδικά των σούπερ/υπέρ μάρκετ. Μολαταύτα ο τελευταίος εξακολουθούσε το 2017 να απέχει κατά 300 εκατ. ευρώ από το επίπεδό του στα τέλη του 2015, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα Census 2017 της IRI, η οποία αποτυπώνει ανά έτος και τύπο καταστήματος την εξέλιξη της εικόνας (από άποψη τζίρου και αριθμού καταστημάτων...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION