σελφ σερβις - Λουκέτο στο εργοστάσιο παγωτού της Froneri Hellas

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Λουκέτο στο εργοστάσιο παγωτού της Froneri Hellas

23 Οκτωβρίου 2017 | 10:16 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Στη διακοπή της παραγωγής του εργοστασίου παγωτού στον Ταύρο προχωρά άμεσα η Froneri Hellas (πρώην Nestle), εταιρεία στην οποία μεταφέρθηκε η δραστηριότητα παγωτού της Nestle το 2016.

Στο εργοστάσιο απασχολούνται 102 εργαζόμενοι, για τους οποίους θα εφαρμοστεί πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι ζημιές της την υποχρεώνουν να επαναπροσδιορίσει την οργάνωσή της και, στο πλαίσιο αυτό, διακόπτει τη λειτουργία του εργοστασίου της, αλλά η εγχώρια αγορά παγωτού θα εξακολουθήσει να τροφοδοτείται απρόσκοπτα με τα προϊόντα της.

H μητρική Froneri είναι καρπός κοινοπραξίας μεταξύ του ομίλου Nestlé και της βρετανικής R & R, που μετέχουν εξ ημισείας στο σχήμα. Στη Froneri μεταφέρθηκαν οι δραστηριότητες παγωτού των δύο εταίρων σε Ευρώπη, Μ. Ανατολή, Αργεντινή, Αυστραλία, Βραζιλία, Ν. Αφρική και Φιλιππίνες.

σελφ σερβις (T. 476)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Census 2017: Η εικόνα του κλάδου από την IRI

Ο αθροιστικός κλαδικός τζίρος το 2017 παρουσίασε μια ανάπτυξη της τάξης των 148 εκατ. ευρώ συγκριτικά με το 2016, η οποία τυγχάνει ως μέγεθος να συμπίπτει ακριβώς με την ανάπτυξη του τζίρου ειδικά των σούπερ/υπέρ μάρκετ. Μολαταύτα ο τελευταίος εξακολουθούσε το 2017 να απέχει κατά 300 εκατ. ευρώ από το επίπεδό του στα τέλη του 2015, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα Census 2017 της IRI, η οποία αποτυπώνει ανά έτος και τύπο καταστήματος την εξέλιξη της εικόνας (από άποψη τζίρου και αριθμού καταστημάτων...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION