σελφ σερβις - Λουκέτο στο εργοστάσιο παγωτού της Froneri Hellas

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Λουκέτο στο εργοστάσιο παγωτού της Froneri Hellas

23 Οκτωβρίου 2017 | 10:16 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Στη διακοπή της παραγωγής του εργοστασίου παγωτού στον Ταύρο προχωρά άμεσα η Froneri Hellas (πρώην Nestle), εταιρεία στην οποία μεταφέρθηκε η δραστηριότητα παγωτού της Nestle το 2016.

Στο εργοστάσιο απασχολούνται 102 εργαζόμενοι, για τους οποίους θα εφαρμοστεί πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι ζημιές της την υποχρεώνουν να επαναπροσδιορίσει την οργάνωσή της και, στο πλαίσιο αυτό, διακόπτει τη λειτουργία του εργοστασίου της, αλλά η εγχώρια αγορά παγωτού θα εξακολουθήσει να τροφοδοτείται απρόσκοπτα με τα προϊόντα της.

H μητρική Froneri είναι καρπός κοινοπραξίας μεταξύ του ομίλου Nestlé και της βρετανικής R & R, που μετέχουν εξ ημισείας στο σχήμα. Στη Froneri μεταφέρθηκαν οι δραστηριότητες παγωτού των δύο εταίρων σε Ευρώπη, Μ. Ανατολή, Αργεντινή, Αυστραλία, Βραζιλία, Ν. Αφρική και Φιλιππίνες.

σελφ σερβις (T. 476)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION