σελφ σερβις - Barilla Hellas: Με θετικό αναπτυξιακό πρόσημο το 2016

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Barilla Hellas: Με θετικό αναπτυξιακό πρόσημο το 2016

19 Ιουλίου 2017 | 11:47 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Η Barilla Hellas, σύμφωνα με τον ετήσιο οικονομικό απολογισμό της, σταθεροποίησε τις ετήσιες πωλήσεις της στην Ελλάδα πάνω από τα 70 εκατ. ευρώ για ένατη χρονιά, διατηρώντας την ηγετική της θέση.

Ειδικότερα, το 2016 οι πωλήσεις της έφτασαν τα 71,7 εκατ. ευρώ έναντι 72,9 εκατ. ευρώ το 2015, ενώ τα κέρδη της προ φόρων διαμορφώθηκαν στα 6,2 εκατ. ευρώ έναντι 4,4 εκατ. ευρώ την προηγούμενη χρήση.

Η ανοδική της πορεία συνεχίστηκε και στις αγορές της Ανατολικής Ευρώπης που υπάγονται στη διοίκησή της, με πωλήσεις 140 εκατ. ευρώ έναντι 128 εκατ. ευρώ το 2015. Εξάλλου, με ισχυρή κεφαλαιακή διάρθρωση, μηδενικό δανεισμό και ίδια κεφάλαια που υπερβαίνουν τα 45 εκατ. ευρώ, η εταιρεία συνεχίζει το επενδυτικό της πρόγραμμα στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, εξελίσσεται το νέο επενδυτικό της πρόγραμμα τριετούς διάρκειας και ύψους 5 εκατ. ευρώ, που αποσκοπεί στην αύξηση της δυναμικότητας των εγκαταστάσεών της και τον εμπλουτισμό της παραγωγικής της δυνατότητας με νέες σειρές προϊόντων.

σελφ σερβις (T. 474)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προμηθευτές ταχυκίνητων προϊόντων: Απολογισμός πενταετίας και μελλοντικά επενδυτικά πλάνα

Στην κρίσιμη πενταετία που εξετάζεται στο επετειακό αφιέρωμα (που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 45 χρόνων έκδοσης του περιοδικού σελφ σέρβις), οι εξελίξεις στην οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα της χώρας, αλλά και στην παγκοσμιοποιημένη αγορά, διαμόρφωσαν το πεδίο εντός του οποίου οι προμηθευτικές επιχειρήσεις κλήθηκαν να δώσουν τη δική τους μάχη, επανασχεδιάζοντας τη στρατηγική τους, ώστε να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION