σελφ σερβις - Ελαΐς-Unilever: Αλλαγή ρότας

Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ελαΐς-Unilever: Αλλαγή ρότας

19 Ιουλίου 2017 | 11:13 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Μετακινήσεις Στελεχών

Μετά από 32 χρόνια πορείας στην Unilever, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η κ. Ηρώ Αθανασίου, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Ελαΐς-Unilever Hellas, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, ολοκληρώνει τη θητεία της, παραμένοντας στην εταιρεία μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Νέος γενικός διευθυντής της Ελαΐς-Unilever Hellas αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου ο κ. Jean Francois Etienne, ο οποίος την τελευταία τριετία εργάζεται ως Managing Director της Unilever Magreb. Ταυτόχρονα, στην Ελαΐς-Unilever Hellas υπάγονται διοικητικά σε νέο σχήμα οι αγορές του Μαυροβουνίου, της Αλβανίας, της FYROM και του Κοσόβου. Το σχήμα αυτό οποίο θα ονομαστεί business unit Ν.Α. Ευρώπης και θα αποτελεί τμήμα της Unilever Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

σελφ σερβις (T. 474)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION