σελφ σερβις - Heineken: Πλατφόρμα Growth Makers

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Heineken: Πλατφόρμα Growth Makers

19 Ιουλίου 2017 | 10:53 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.,Εκπαίδευση

Η νέα πρωτοβουλία της Heineken, η πλατφόρμα Growth Makers, που παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στις 13 Ιουνίου ο διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κ. Ζωούλλης Μηνά, περιλαμβάνει δυο πυλώνες: τις βραδιές συζήτησης, δικτύωσης και ανταλλαγής γνώσης, που απευθύνονται στην ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα και θα διοργανώνονται σε τακτικά διαστήματα (Growth Makers Nights) και έναν διαγωνισμό, που θα αναδείξει και θα επιβραβεύσει πέντε νέα startups στον αγρο-διατροφικό και τον τουριστικό τομέα (Growth Makers Teams).

Η ανοιχτή πρόσκληση για το διαγωνισμό ίσχυε ως τις 20 Ιουλίου. Οι υποψήφιες start ups θα κριθούν από μία επιτροπή εκπροσώπων της εταιρείας, της αγοράς και της πανεπιστημιακής κοινότητας. Τα startups που θα επιλεγούν, θα φιλοξενηθούν στο Orange Grove για έξι μήνες, θα επωφεληθούν από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιχειρηματικής υποστήριξης και θα λάβουν χρηματικό βραβείο συνολικά 10.000 ευρώ.

σελφ σερβις (T. 474)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προμηθευτές ταχυκίνητων προϊόντων: Απολογισμός πενταετίας και μελλοντικά επενδυτικά πλάνα

Στην κρίσιμη πενταετία που εξετάζεται στο επετειακό αφιέρωμα (που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 45 χρόνων έκδοσης του περιοδικού σελφ σέρβις), οι εξελίξεις στην οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα της χώρας, αλλά και στην παγκοσμιοποιημένη αγορά, διαμόρφωσαν το πεδίο εντός του οποίου οι προμηθευτικές επιχειρήσεις κλήθηκαν να δώσουν τη δική τους μάχη, επανασχεδιάζοντας τη στρατηγική τους, ώστε να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION