σελφ σερβις - ΣΑΡΑΝΤΗΣ Νέα γενιά ΤΕΖΑ

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

ΣΑΡΑΝΤΗΣ Νέα γενιά ΤΕΖΑ

19 Μαΐου 2017 | 12:26 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Στο πλαίσιο της νέας τους επικοινωνίας, που περιλαμβάνει τηλεοπτική και online παρουσία, δράσεις δημοσιότητας, καθώς και συνέργειες με retailers, τα εντομοκτόνα και εντομοαπωθητικά προϊόντα TEZA συστήνονται με τις νέες, ακόμα πιο πρακτικές συσκευασίες τους.

Παράλληλα, το TEZA παρουσιάζει και δύο νέα προϊόντα, το Teza Baits, παγίδα για Κατσαρίδες και το Teza Baits, παγίδα για Μυρμήγκια. Τα δύο νέα προϊόντα εμπεριέχουν φρέσκο δόλωμα σε μορφή gel. Πρόκειται για άοσμα και διακριτικά εντομοκτόνα σκευάσματα, πλέον κατάλληλα για την καταπολέμηση των κατσαρίδων και των μυρμηγκιών, με μεγάλη υπολειμματική διάρκεια.

Τα προϊόντα TEZA διατίθενται σε spray, υγρό, αφρό, ταμπλέτες, σπιράλ, εντομοαπωθητικές συσκευές πρίζας, με στόχο την καταπολέμηση ανεπιθύμητων εντόμων όπως: μύγες, κουνούπια, σκνίπες, μυρμήγκια, κοριοί, τσιμπούρια, αράχνες, ψύλλοι, σκώροι, ψαράκια, κ.ά., σε κλειστούς, αλλά και ανοιχτούς χώρους, προσφέροντας ασφάλεια και υγιεινή, χάρη στη δραστική τους σύνθεση για εξειδικευμένη χρήση.

σελφ σερβις (T. 471)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION