σελφ σερβις - Rowenta: Συνδυασμός απόδοσης και χαμηλού θορύβου

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Rowenta: Συνδυασμός απόδοσης και χαμηλού θορύβου

16 Ιανουαρίου 2017 | 12:50 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Η νέα σκούπα Silence Force Multi-Cyclonic της Rowenta υπόσχεται απόδοση που δεν μειώνεται με τον χρόνο, χάρη στον κεντρικό και τους πλευρικούς κυκλώνες. Πρόκειται για μια ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα (διατίθεται και με σακούλα), χαμηλού θορύβου (μόλις 68DB).

Η Rowenta διαθέτει στην αγορά μια πλούσια γκάμα προϊόντων στην κατηγορία της ηλεκτρικής σκούπας. Εκτός της Silence Force Multi-Cyclonic, κυκλοφορούν: η X-trem Power Cyclonic, σκούπα χωρίς σακούλα, με μεγάλη απόδοση και εργονομία, η Compact Power Cyclonic, η μικρή σε μέγεθος σκούπα, επίσης χωρίς σακούλα, η Silence Force Cοmpact 4A, αθόρυβη συμπαγής σκούπα που «αιχμαλωτίζει» τη σκόνη σε βάθος, η X-trem Power, που προσφέρει απόδοση και εργονομία και οι μικρές Compacteo Ergo & City Space. Οι σκούπες Rowenta διατίθενται από την SEB Group Ελλάδος ΑΕ.

σελφ σερβις (T. 467)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION