σελφ σερβις - Ελληνικά Βραβεία 2016 L’Oréal-Unesco

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ελληνικά Βραβεία 2016 L’Oréal-Unesco

20 Δεκεμβρίου 2016 | 09:18 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.,Φεστιβάλ/Βραβεία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βράβευση τριών νεαρών γυναικών επιστημόνων, στο πλαίσιο των «Ελληνικών Βραβείων 2016 L’Oréal-Unesco, για τις Γυναίκες στην Επιστήμη».

Σε ειδική εκδήλωση η L’Oréal Hellas και η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unesco ανακοίνωσαν για 9η χρονιά τις τρεις διακεκριμένες ερευνήτριες επιστήμονες, δικαιούχους των βραβείων.

Πρόκειται για τη Δρ. Καλλιόπη Δασυρά, μεταδιδακτορική ερευνήτρια αστροφυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τη Δρ. Ελένη Ευθυμιάδου, επίκουρη καθηγήτρια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Χημείας, με ειδίκευση στην βιοανόργανη χημεία, στο Ινστιτούτο Νανοεπιστήμης και Νανοτεχνολογίας EKEΦΕ «Δημόκριτος», και τη Δρ. Μαρία Μπραουδάκη, μεταδιδακτορική ερευνήτρια μοριακής βιολογίας και γενετικής, της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Ο θεσμός των βραβείων για τις γυναίκες στην επιστήμη αποτελεί όχι μόνο ορόσημο διεθνούς επιστημονικής αριστείας, αλλά και κίνητρο για την υποστήριξη και την συνέχιση του σημαντικού ερευνητικού τους έργου», δήλωσε η κ. Αικ. Τζιτζικώστα, πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την Unesco.

σελφ σερβις (T. 467)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Αγορές στα σούπερ μάρκετ: Τρεις σημαντικές αλλαγές που έφεραν πανδημία & lockdown In

Η πανδημία του COVID-19 και το επακόλουθο lockdown επηρέασαν πολλές πτυχές της καθημερινότητας των καταναλωτών, ανάμεσα τους και τον τρόπο που αγοράζουν τρόφιμα και γενικά τα είδη παντοπωλείου. Στο πλαίσιο των κυλιόμενων ερευνών του ΙΕΛΚΑ για την πανδημία (έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα 7 κύματα της έρευνας) αναγνωρίστηκαν διάφορες αλλαγές που αφορούν την επίσκεψη των καταστημάτων, τη διαδικασία επιλογής προϊόντων, ακόμα και τις διατροφικές συνήθειες.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION