σελφ σερβις - H Arivia μεταβιβάζεται σε διεθνές επενδυτικό σχήμα

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

H Arivia μεταβιβάζεται σε διεθνές επενδυτικό σχήμα

20 Δεκεμβρίου 2016 | 09:08 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Η μεταβίβαση της εταιρείας Arivia σε διεθνές επενδυτικό σχήμα έναντι 20 εκατ. ευρώ εγκρίθηκε από τη ΓΣ των μετόχων της ΕΛΓΕΚΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η συμφωνία, που επιτεύχθηκε με διεθνές επενδυτικό σχήμα του οποίου ηγείται το επενδυτικό κεφάλαιο Southbridge Europe Mezzanine SICAR, «αποτελεί αδιαμφισβήτητη επιτυχία της διοίκησης της ΕΛΓΕΚΑ, η οποία έχει κτίσει ένα υγιές, ανταγωνιστικό και εξωστρεφές προφίλ για την Arivia».

Για τον λόγο αυτό, η πρόθεση των επενδυτών είναι να διατηρήσουν το διοικητικό σχήμα με τις αρμοδιότητές του ως έχει. Η μεταβίβαση της Arivia εντάσσεται στο πλαίσιο του επαναπροσδιορισμού των στρατηγικών προτεραιοτήτων του ομίλου ΕΛΓΕΚΑ, ο οποίος προτάσσει την επικέντρωσή του στον βασικό πυρήνα των δραστηριοτήτων του, δηλαδή στους τομείς των καταναλωτικών προϊόντων και των κλασικών logistics στην εγχώρια αγορά.

σελφ σερβις (T. 467)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION