σελφ σερβις - Το ελληνικό κρασί κερδίζει έδαφος στην Ιαπωνία

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Το ελληνικό κρασί κερδίζει έδαφος στην Ιαπωνία

20 Δεκεμβρίου 2016 | 09:05 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις,Προϊόντα

Το ελληνικό κρασί έκανε το επόμενο βήμα προς την ιαπωνική αγορά, μέσω της έκθεσης Vinexpo Tokyo 2016, η οποία διεξήχθη μεταξύ 15 και 16 Νοεμβρίου στο Τόκυο.

Η Ελλάδα έδωσε δυναμικό «παρών» με εθνικό περίπτερο, που οργάνωσε η Enterprise Greece, ως μια από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγές χώρες της έκθεσης. Το ελληνικό περίπτερο ανέδειξε 79 εξαιρετικά κρασιά από 41 οινοποιεία, τα οποία άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε περισσότερους από 600 επισκέπτες.

Παράλληλα, 70 περίπου άτομα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για το στυλ, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά των ανερχόμενων παγκοσμίως ελληνικών ποικιλιών οίνου. Η Ιαπωνία είναι μια από τις αγορές-στόχους του προγράμματος προώθησης οίνων ποιότητας της Enterprise Greece.

Το 2015 οι ελληνικές εξαγωγές οίνου στην Ιαπωνία ανήλθαν στις 379,5 χιλ. ευρώ, αυξημένες κατά 36,2% έναντι του 2014, ενώ κατά το διάστημα Ιανουαρίου-Μαΐου 2016 η αύξηση συνεχίστηκε κατά 34% έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2015.

σελφ σερβις (T. 467)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION