σελφ σερβις - Νέα εμφάνιση για τα προφυλακτικά Again

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Νέα εμφάνιση για τα προφυλακτικά Again

23 Μαΐου 2016 | 00:00 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Η εταιρεία Think Plus ολοκλήρωσε με επιτυχία το repackaging των προφυλακτικών της εταιρίας Again, της ελληνικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής ανδρικών προφυλακτικών από το 1962.

Με εντελώς ανανεωμένο design, οι 4 νέες συσκευασίες της σειράς προφυλακτικών Again οδηγούν τους καταναλωτές να βρουν τον τύπο του προϊόντος που είναι σύμφωνο με τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Οι νέες συσκευασίες έκαναν αισθητή την εμφάνισή τους στα ράφια των καταστημάτων, ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το καταναλωτικό κοινό ανταποκρίθηκε ιδιαίτερα θετικά στη νέα εμφάνιση των Again. Οι νέες συσκευασίες των προφυλακτικών σχεδιάστηκαν με χρώματα που ανεβάζουν τη διάθεση στοχεύοντας στο συναίσθημα, ενώ παράλληλα δίνουν την εικόνα της πολυτέλειας.

σελφ σερβις (T. 461)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION