σελφ σερβις - Νέα σειρά Syoss Ceramide

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Νέα σειρά Syoss Ceramide

8 Μαρτίου 2016 | 11:52 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Με τa προϊόντα περιποίησης μαλλιών της νέας σειράς περιποίησης Syoss Ceramide δίνεται η δυνατότητα στις καταναλώτριες να αποκτήσουν μαλλιά με δεκαπλάσια δύναμη, και με τα προϊόντα styling styling της ίδιας σειράς, να έχουν 48ωρο έλεγχο και 100% δύναμη στα μαλλιά.

Με τα περιποίησης μαλλιών Syoss Ceramide μειώνεται αισθητά το σπάσιμο της τρίχας, ενώ η βαθειά διείσδυση των συστατικών τους έχει ως αποτέλεσμα την αποκατάσταση των ινών στα κύτταρα της τρίχας. Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν (750ml), κρέμα μαλλιών (500ml), μάσκα μαλλιών (250ml), αφρό (250ml) και spay (400ml). Η νέα σειρά Syoss Ceramide, θα υποστηριχθεί με ένα ευρύ πρόγραμμα επικοινωνίας.

σελφ σερβις (T. 458)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION