σελφ σερβις - Μεγάλος διαγωνισμός της Misko

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Μεγάλος διαγωνισμός της Misko

2 Μαρτίου 2016 | 14:10 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News

Τον σεφ που πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Misko, καλούνται να αντιμετωπίσουν οι φίλοι του brand σε διαγωνισμό, με τίτλο «Συνταγή στα μέτρα σου», στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι, αφού αναζητήσουν στη λιανική τις πολυσυσκευασίες Misko με την ειδική σήμανση.

Εκεί βρίσκουν και το ειδικό φυλλάδιο με τον μοναδικό 10ψήφιο κωδικό, που πρέπει να στείλουν μέσω SMS στο 19599 ή εναλλακτικά να τον συμπληρώσουν στη δωρεάν πλατφόρμα http://www.misko.gr/megalosdiagonismos-arxiki/. Οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για 10 Smart ΤV, 60 πολυκόπτες τυριών και λαχανικών, ενώ 100 τυχεροί θα κερδίσουν τα ζυμαρικά Misko της χρονιάς. Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε στις 28 Ιανουαρίου, θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2016.

σελφ σερβις (T. 458)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION