σελφ σερβις - Μεγάλος διαγωνισμός της Misko

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Μεγάλος διαγωνισμός της Misko

2 Μαρτίου 2016 | 14:10 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News

Τον σεφ που πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Misko, καλούνται να αντιμετωπίσουν οι φίλοι του brand σε διαγωνισμό, με τίτλο «Συνταγή στα μέτρα σου», στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι, αφού αναζητήσουν στη λιανική τις πολυσυσκευασίες Misko με την ειδική σήμανση.

Εκεί βρίσκουν και το ειδικό φυλλάδιο με τον μοναδικό 10ψήφιο κωδικό, που πρέπει να στείλουν μέσω SMS στο 19599 ή εναλλακτικά να τον συμπληρώσουν στη δωρεάν πλατφόρμα http://www.misko.gr/megalosdiagonismos-arxiki/. Οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για 10 Smart ΤV, 60 πολυκόπτες τυριών και λαχανικών, ενώ 100 τυχεροί θα κερδίσουν τα ζυμαρικά Misko της χρονιάς. Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε στις 28 Ιανουαρίου, θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2016.

σελφ σερβις (T. 458)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION