σελφ σερβις - Earth Friendly Products: Πλάνο λειτουργίας εργοστασίου στην Ελλάδα

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Earth Friendly Products: Πλάνο λειτουργίας εργοστασίου στην Ελλάδα

22 Δεκεμβρίου 2015 | 15:55 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation σε συνεργασία με το MBA International (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) στα τέλη Νοεμβρίου, η Kelly Vlahakis-Hanks, πρόεδρος και CEO της αμερικανικής εταιρείας οικολογικών προϊόντων καθαρισμού Earth Friendly Products, παρουσίασε τις βασικές αρχές μιας επιτυχημένης «πράσινης» στρατηγικής, ενώ επαναβεβαίωσε, απαντώντας σε ερώτηση του σελφ σέρβις, την πρόθεση της εταιρείας να επενδύσει σε μονάδα παραγωγής των προϊόντων της στην Ελλάδα, ως βάση επέκτασης των εξαγωγών της σε χώρες της Μ. Ανατολής και της Β. Αφρικής (το συγκεκριμένο πλάνο είχε ανακοινωθεί από τον ιδρυτή της εταιρείας, Ευτύχιο «Van» Βλαχάκη από το 2013, όμως η απώλειά του οδήγησε σε αναστολή της σχετικής επένδυσης).

Η Kelly Vlahakis-Hanks αναφέρθηκε στη σταθερά προσανατολισμένη στη βιωσιμότητα στρατηγική της εταιρείας, καθώς και στο γεγονός ότι τα «πράσινα» καθαριστικά προϊόντα έχουν ανοδική πορεία πωλήσεων, παρά την οικονομική κρίση. Συγκεκριμένα, οι σχετικές έρευνες προβλέπουν για το 2017 αύξηση σε σχέση με το 2012 των πωλήσεών τους σε ποσοστό 30%, από 2,7 δισ. δολάρια σε 9,3 δισ. δολάρια, με τους καταναλωτές σε ποσοστό 75% να δηλώνουν τον σημαντικό ρόλο των «πράσινων» χαρακτηριστικών στις επιλογές τους.

σελφ σερβις (T. 456)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION