σελφ σερβις - Earth Friendly Products: Πλάνο λειτουργίας εργοστασίου στην Ελλάδα

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Earth Friendly Products: Πλάνο λειτουργίας εργοστασίου στην Ελλάδα

22 Δεκεμβρίου 2015 | 15:55 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation σε συνεργασία με το MBA International (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) στα τέλη Νοεμβρίου, η Kelly Vlahakis-Hanks, πρόεδρος και CEO της αμερικανικής εταιρείας οικολογικών προϊόντων καθαρισμού Earth Friendly Products, παρουσίασε τις βασικές αρχές μιας επιτυχημένης «πράσινης» στρατηγικής, ενώ επαναβεβαίωσε, απαντώντας σε ερώτηση του σελφ σέρβις, την πρόθεση της εταιρείας να επενδύσει σε μονάδα παραγωγής των προϊόντων της στην Ελλάδα, ως βάση επέκτασης των εξαγωγών της σε χώρες της Μ. Ανατολής και της Β. Αφρικής (το συγκεκριμένο πλάνο είχε ανακοινωθεί από τον ιδρυτή της εταιρείας, Ευτύχιο «Van» Βλαχάκη από το 2013, όμως η απώλειά του οδήγησε σε αναστολή της σχετικής επένδυσης).

Η Kelly Vlahakis-Hanks αναφέρθηκε στη σταθερά προσανατολισμένη στη βιωσιμότητα στρατηγική της εταιρείας, καθώς και στο γεγονός ότι τα «πράσινα» καθαριστικά προϊόντα έχουν ανοδική πορεία πωλήσεων, παρά την οικονομική κρίση. Συγκεκριμένα, οι σχετικές έρευνες προβλέπουν για το 2017 αύξηση σε σχέση με το 2012 των πωλήσεών τους σε ποσοστό 30%, από 2,7 δισ. δολάρια σε 9,3 δισ. δολάρια, με τους καταναλωτές σε ποσοστό 75% να δηλώνουν τον σημαντικό ρόλο των «πράσινων» χαρακτηριστικών στις επιλογές τους.

σελφ σερβις (T. 456)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION