σελφ σερβις - Τσακίρης: Πρώτος Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Τσακίρης: Πρώτος Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας

4 Ιανουαρίου 2016 | 15:37 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Βιομηχανία,Ε.Κ.Ε.

Η εταιρεία Τσακίρης εξέδωσε τον πρώτο της Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας. Ο απολογισμός αφορά σε όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας και εκδόθηκε με βάση τις κατευθυντήριες διεθνείς οδηγίες Sustainability Reporting Guidelines G4 (έκδοση G4, 2013) του Global Reporting Initiative (GRI).

Ενδεικτικά, η εταιρεία έχει αυξήσει το ποσοστό πατάτας που προέρχεται από Έλληνες καλλιεργητές στο 65%, προμηθεύεται φοινικέλαιο αποκλειστικά από αειφόρες πηγές, μείωσε την κατανάλωση ενέργειας ανά μονάδα προϊόντος κατά 19,8%, διατήρησε το ποσοστό των στερεών αποβλήτων που ανακυκλώθηκε πάνω από 94%, το 100% των υγρών αποβλήτων της οδηγείται σε βιολογικό καθαρισμό, εφαρμόζει το σύστημα OHSAS18001 για την υγεία και ασφάλεια και τα συστήματα ISO9001 και ISO22000 για την ποιότητα, ασφάλεια και υγιεινή των προϊόντων. Επίσης επένδυσε 9,4 εκατ. ευρώ σε προμηθευτές, εκ των οποίων 7,4 εκατ. σε ελληνικές εταιρείες και παραγωγούς, έχει διαθέσει περίπου 90.000 ευρώ για προγράμματα προστασίας του περιβάλλοντος την τελευταία διετία, προσφέρει προϊόντα σε άπορες οικογένειες σε συνεργασία με κοινωνικά παντοπωλεία και ΜΚΟ κλπ.

σελφ σερβις (T. 456)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION