σελφ σερβις - Συνεισφορά αλληλεγγύης από τη Henkel Hellas

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Συνεισφορά αλληλεγγύης από τη Henkel Hellas

11 Απριλίου 2014 | 12:17 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Με πρωτοβουλία και προτροπή της Henkel Hellas, εργαζόμενοι και από τους τρεις επιχειρηματικούς τομείς της συγκέντρωσαν και συσκεύασαν εθελοντικά τρόφιμα για το Ίδρυμα για το Παιδί Η Παμμακάριστος.

Η εταιρεία ενίσχυσε την πρωτοβουλία τους, προσφέροντας πληθώρα προϊόντων από το ευρύ χαρτοφυλάκιο απορρυπαντικών και καλλυντικών που διαθέτει. Τα προϊόντα συσκευάστηκαν σε πέντε παλέτες και παραδόθηκαν στην Παμμακάριστο στα τέλη του 2013, χρονιά κατά την οποία η εταιρεία παρέδωσε ως συνδρομή αλληλεγγύης 1.500 κούτες με είδη ατομικής υγιεινής στο «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς και απορρυπαντικά και είδη οικιακής φροντίδας για τις ανάγκες του Κέντρου Ημέρας Αυτιστικών Στην Αυλή του Κόσμου. Ο Ψυχαγωγικός Σύλλογος των Εργαζομένων της εταιρείας ενίσχυσε οικονομικά το Χριστοδούλειο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών, καλύπτοντας τις ανάγκες του σε πετρέλαιο θέρμανσης.

σελφ σερβις (T. 437)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION