σελφ σερβις - Συνεισφορά αλληλεγγύης από τη Henkel Hellas

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Συνεισφορά αλληλεγγύης από τη Henkel Hellas

11 Απριλίου 2014 | 12:17 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Με πρωτοβουλία και προτροπή της Henkel Hellas, εργαζόμενοι και από τους τρεις επιχειρηματικούς τομείς της συγκέντρωσαν και συσκεύασαν εθελοντικά τρόφιμα για το Ίδρυμα για το Παιδί Η Παμμακάριστος.

Η εταιρεία ενίσχυσε την πρωτοβουλία τους, προσφέροντας πληθώρα προϊόντων από το ευρύ χαρτοφυλάκιο απορρυπαντικών και καλλυντικών που διαθέτει. Τα προϊόντα συσκευάστηκαν σε πέντε παλέτες και παραδόθηκαν στην Παμμακάριστο στα τέλη του 2013, χρονιά κατά την οποία η εταιρεία παρέδωσε ως συνδρομή αλληλεγγύης 1.500 κούτες με είδη ατομικής υγιεινής στο «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς και απορρυπαντικά και είδη οικιακής φροντίδας για τις ανάγκες του Κέντρου Ημέρας Αυτιστικών Στην Αυλή του Κόσμου. Ο Ψυχαγωγικός Σύλλογος των Εργαζομένων της εταιρείας ενίσχυσε οικονομικά το Χριστοδούλειο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών, καλύπτοντας τις ανάγκες του σε πετρέλαιο θέρμανσης.

σελφ σερβις (T. 437)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION