σελφ σερβις - Εψα: Lemon Cola Light

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Εψα: Lemon Cola Light

30 Σεπτεμβρίου 2013 | 11:58 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Το 1987 η ΕΨΑ κυκλοφόρησε την πρώτη ΕΨΑ Cola στην ελληνική αγορά. Από τότε το προϊόν άλλαξε μια φορά χαρακτήρα, αφού το 1996 προστέθηκε το λεμόνι για να κάνει την Cola πραγματικά ξεχωριστή.

 Η ΕΨΑ Lemon Cola απέκτησε φανατικούς φίλους που την προτιμούν για την ιδιαίτερη γεύση της έναντι άλλων προϊόντων τύπου κόλα, που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Το 2013 η ΕΨΑ συνεχίζει την καινοτόμα σειρά προϊόντων λάϊτ και αλλάζει ακόμα μια φορά, προς το καλύτερο, τη συνταγή της ΕΨΑ Cola, παρουσιάζοντας την πρώτη ελληνική κόλα με γλυκαντικό από το φυτό στέβια που περιέχει μια μόνο θερμίδα σε κάθε κουτί των 330ml.

Η στέβια σαν συστατικό ήταν στα εργαστήρια της ΕΨΑ σχεδόν δύο χρόνια πριν την επίσημη έγκρισή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έγιναν εξαντλητικές μελέτες, δοκιμάστηκαν πάρα πολλοί προμηθευτές, έτσι ώστε το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της ΕΨΑ να καταφέρει να δημιουργήσει ένα αναψυκτικό ισάξιο σε γεύση με τα προϊόντα με ζάχαρη. Οι συνταγές ήταν ήδη έτοιμες για τις δύο βασικές γεύσεις οπότε, μόλις δόθηκε η επίσημη έγκριση για χρήση σε τρόφιμα τον Νοέμβριο του 2011, σχεδιάστηκαν οι νέες μακέτες για το λεπτό αλουμινένιο κουτί και το προϊόν βγήκε στην αγορά τον Μάρτιο.

σελφ σερβις (T. 431)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Αγορές στα σούπερ μάρκετ: Τρεις σημαντικές αλλαγές που έφεραν πανδημία & lockdown In

Η πανδημία του COVID-19 και το επακόλουθο lockdown επηρέασαν πολλές πτυχές της καθημερινότητας των καταναλωτών, ανάμεσα τους και τον τρόπο που αγοράζουν τρόφιμα και γενικά τα είδη παντοπωλείου. Στο πλαίσιο των κυλιόμενων ερευνών του ΙΕΛΚΑ για την πανδημία (έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα 7 κύματα της έρευνας) αναγνωρίστηκαν διάφορες αλλαγές που αφορούν την επίσκεψη των καταστημάτων, τη διαδικασία επιλογής προϊόντων, ακόμα και τις διατροφικές συνήθειες.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION