σελφ σερβις - Εψα: Lemon Cola Light

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Εψα: Lemon Cola Light

30 Σεπτεμβρίου 2013 | 11:58 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Το 1987 η ΕΨΑ κυκλοφόρησε την πρώτη ΕΨΑ Cola στην ελληνική αγορά. Από τότε το προϊόν άλλαξε μια φορά χαρακτήρα, αφού το 1996 προστέθηκε το λεμόνι για να κάνει την Cola πραγματικά ξεχωριστή.

 Η ΕΨΑ Lemon Cola απέκτησε φανατικούς φίλους που την προτιμούν για την ιδιαίτερη γεύση της έναντι άλλων προϊόντων τύπου κόλα, που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Το 2013 η ΕΨΑ συνεχίζει την καινοτόμα σειρά προϊόντων λάϊτ και αλλάζει ακόμα μια φορά, προς το καλύτερο, τη συνταγή της ΕΨΑ Cola, παρουσιάζοντας την πρώτη ελληνική κόλα με γλυκαντικό από το φυτό στέβια που περιέχει μια μόνο θερμίδα σε κάθε κουτί των 330ml.

Η στέβια σαν συστατικό ήταν στα εργαστήρια της ΕΨΑ σχεδόν δύο χρόνια πριν την επίσημη έγκρισή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έγιναν εξαντλητικές μελέτες, δοκιμάστηκαν πάρα πολλοί προμηθευτές, έτσι ώστε το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της ΕΨΑ να καταφέρει να δημιουργήσει ένα αναψυκτικό ισάξιο σε γεύση με τα προϊόντα με ζάχαρη. Οι συνταγές ήταν ήδη έτοιμες για τις δύο βασικές γεύσεις οπότε, μόλις δόθηκε η επίσημη έγκριση για χρήση σε τρόφιμα τον Νοέμβριο του 2011, σχεδιάστηκαν οι νέες μακέτες για το λεπτό αλουμινένιο κουτί και το προϊόν βγήκε στην αγορά τον Μάρτιο.

σελφ σερβις (T. 431)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION