σελφ σερβις - Tsakiris Chips: Νέες «Γεύσεις από Ελλάδα»

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Tsakiris Chips: Νέες «Γεύσεις από Ελλάδα»

30 Σεπτεμβρίου 2013 | 12:54 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Τα TSAKIRIS, τα πρώτα chips της ελληνικής αγοράς που εμπνεύστηκαν από περιοχές της χώρας και δημιούργησαν τη σειρά «Γεύσεις από Ελλάδα», παρουσίαζουν δύο νέες γεύσεις, τα TSAKIRIS Chips Πιπεριές Φλωρίνης και τα TSAKIRIS Chips Tοματάκι Σαντορίνης, σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς για την πρώτη ύλη των συστατικών τους.

Κυκλοφορούν: Τα TSAKIRIS Chips Πιπεριές Φλωρίνης, όπου η γνωστή γλυκιά γεύση και το άρωμα από τις πιπεριές Φλωρίνης συνδυάζονται για πρώτη φορά σε σνακ πατάτας, τα TSAKIRIS Chips Τοματάκι Σαντορίνης που αναδεικνύουν την ιδιαίτερη και φημισμένη γεύση της άνυδρης ειδικής ποικιλίας του πανέμορφου ελληνικού νησιού και τα TSAKIRIS Νάξου, που τοποθετήθηκαν στα ράφια μέχρι τον Σεπτέμβριο, αφού η παραγωγή είναι περιορισμένη, λόγω εποχικότητας της καλλιέργειας της ξακουστής ποικιλίας από πατάτες Νάξου.

σελφ σερβις (T. 431)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION