σελφ σερβις - Supersoft: Η νέα μάρκα περιποίησης μαλλιών με την υπογραφή Schwarzkopf

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Supersoft: Η νέα μάρκα περιποίησης μαλλιών με την υπογραφή Schwarzkopf

30 Σεπτεμβρίου 2013 | 10:52 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Το Supersoft περιποιείται και δυναμώνει τα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες, δίνοντάς τους αυτό ακριβώς που χρειάζονται. Η μοναδική του σύνθεση με πρωτεΐνη εντατικής περιποίησης, εισχωρεί βαθιά στην τρίχα, δυναμώνοντάς τη εμφανώς, προσφέροντας της τις πρωτεΐνες που έχει χάσει με το πέρασμα του χρόνου.

Ταυτόχρονα, χαρίζει στα μαλλιά εκπληκτική λάμψη, αφήνοντας μια απαλή αίσθηση και μαλλιά που δείχνουν υγιή. Στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον της κατηγορίας περιποίησης μαλλιών, όπου η κρίση δοκιμάζει τόσο τους καταναλωτές όσο και τις μάρκες, το Supersoft, αποτελεί μια νέα εναλλακτική πρόταση για τον καταναλωτή. Έτσι, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες όλης της οικογένειας και να περιποιηθεί τα μαλλιά των μελών της με μια επώνυμη σειρά περιποίησης μαλλιών, με την εγγύηση του Schwarzkopf, σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Η σειρά αποτελείται από σαμπουάν 400 ml και conditioner 200 ml για κανονικά, λιπαρά, ξηρά, ταλαιπωρημένα καθώς και βαμμένα μαλλιά, ενώ περιλαμβάνει επίσης, αντιπιτυριδικό σαμπουάν και σαμπουάν για άνδρες, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

σελφ σερβις (T. 431)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION