σελφ σερβις - Αγωγή διατροφής / ευεξίας από την Mondelez

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Αγωγή διατροφής / ευεξίας από την Mondelez

25 Σεπτεμβρίου 2013 | 12:08 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Η Mondelez Ελλάς στηρίζει και υλοποιεί προγράμματα εκπαίδευσης, για οικογένειες, παιδιά και εκπαιδευτικούς, σε θέματα ισορροπημένης διατροφής και ευεξίας, που κινούνται σε δύο άξονες.

Ο πρώτος αφορά το πρόγραμμα στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, με το έκθεμα «Ανακαλύπτω τον Εαυτό μου: Πώς Κινούμαι;», το οποίο, μέσω διαδραστικού παιχνιδιού, παρακινεί μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν τη σημασία της σωματικής άσκησης. Το έκθεμα φέτος αξιοποιήθηκε σε 165 εκπαιδευτικά προγράμματα, στα οποία συμμετείχαν 3.500 παιδιά και 245 εκπαιδευτικοί, ενώ είχαν την ευκαιρία να μάθουν γι’ αυτό 40.000 μικροί και μεγάλοι. Ο δεύτερος άξονας αφορά στο πρόγραμμα για σωστή και ισορροπημένη διατροφή του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, με τίτλο «Σκέφτομαι και Τρώω», στο οποίο συμμετείχαν φέτος περισσότερα από 5.200 παιδιά.

σελφ σερβις (T. 431)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION