σελφ σερβις - Henkel Hellas: Syoss World Stylists’ Selection: 4 εμπνευσμένες από 4 πόλεις!

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Henkel Hellas: Syoss World Stylists’ Selection: 4 εμπνευσμένες από 4 πόλεις!

21 Αυγούστου 2013 | 13:43 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Μετά το λανσάρισμα της σειράς SYOSS Stylists’ Selections, τώρα έρχονται τέσσερις νέες αποχρώσεις, η κάθε μια με το δικό της κοσμοπολίτικο «αέρα» –το Tokyo Black Ν1-3, το Paris Brown Ν4-98, το London Red Ν5-22 και το Los Angeles Blond Ν10-5.

Αντλώντας έμπνευση από τις μεγάλες πόλεις του κόσμου που διαμορφώνουν τις τάσεις στη μόδα, οι ειδικοί του Syoss δημιούργησαν τη νέα σειρά βαφών SYOSS World Stylists’ Selections, με τέσσερις νέες, μοντέρνες αποχρώσεις για επαγγελματικό αποτέλεσμα. Σχεδιάστηκαν και δοκιμάστηκαν από επαγγελματίες κομμωτές και ειδικούς στις βαφές ανά τον κόσμο για να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που σίγουρα θα δικαιώσει και τις πιο απαιτητικές καταναλώτριες. Η νέα σειρά βαφών υπόσχεται εξαιρετικά έντονο και λαμπερό χρώμα, επαγγελματική κάλυψη των λευκών και αξιόπιστο χρωματικό αποτέλεσμα σε προσιτή τιμή.

σελφ σερβις (T. 430)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION