σελφ σερβις - Timotei: Νέες σειρές, νέες συσκευασίες & νέες συνθέσεις... κοντά στη φύση!

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Timotei: Νέες σειρές, νέες συσκευασίες & νέες συνθέσεις... κοντά στη φύση!

21 Αυγούστου 2013 | 09:42 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Στα τελευταία νέα του Timotei περιλαμβάνονται νέες συσκευασίες, νέες συνθέσεις και νέες σειρές. Οι νέες συσκευασίες είναι premium και λαμπερές (Ανταλλακτικά Σαμπουάν 500ml, στις σειρές Βότανα και Πράσινο τσάι, Αντλίες Σαμπουάν 750ml, στις σειρές Χαμομήλι, Βότανα και Αμύγδαλο).

Οι νέες συνθέσεις των σαμπουάν και conditioner, ενσωματώνουν την τεχνολογία Fibre Actives, η οποία βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν τη χαμένη λάμψη και απαλότητα, καθώς διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, συμβάλλοντας στην επανασύνδεση των κατεστραμμένων πρωτεϊνών.

Στις νέες σειρές περιλαμβάνονται: Timotei Αναδόμηση & Λάμψη με Ρόδο Ιεριχούς, με 100% φυσικό εκχύλισμα Ρόδου Ιεριχούς, Timotei 2 σε 1 Εντατική Φροντίδα, με 100% φυσικό εκχύλισμα Καρύδας, Timotei Φρεσκάδα και Δύναμη, με 100% φυσικό εκχύλισμα από Βότανα των Άλπεων (σαμπουάν και conditioner, ανταλλακτικό σαμπουάν και σαμπουάν αντλία 750ml), Timotei Ξανθές Ανταύγειες, με 100% φυσικό εκχύλισμα Χαμομηλιού (σαμπουάν, σαμπουάν αντλία 750ml, conditioner και μάσκα), Timotei Ζωντανό Χρώμα, με 100% φυσικό εκχύλισμα Καμέλιας (σαμπουάν, conditioner και μάσκα), Timotei Εντατική Επανόρθωση, με 100% φυσικό έλαιο Avocado (σαμπουάν, conditioner και μάσκα), Timotei Φρεσκάδα και Καθαριότητα, με εκχύλισμα από βιολογικό πράσινο τσάι (σαμπουάν και ανταλλακτικό σαμπουάν), και Timotei 2 σε 1 Απαλή Φροντίδα, με 100% φυσικό έλαιο Αμυγδάλου (σαμπουάν 2 σε 1 και σαμπουάν 2 σε 1 αντλία 750ml).

σελφ σερβις (T. 430)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION