σελφ σερβις - Timotei: Νέες σειρές, νέες συσκευασίες & νέες συνθέσεις... κοντά στη φύση!

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Timotei: Νέες σειρές, νέες συσκευασίες & νέες συνθέσεις... κοντά στη φύση!

21 Αυγούστου 2013 | 09:42 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Στα τελευταία νέα του Timotei περιλαμβάνονται νέες συσκευασίες, νέες συνθέσεις και νέες σειρές. Οι νέες συσκευασίες είναι premium και λαμπερές (Ανταλλακτικά Σαμπουάν 500ml, στις σειρές Βότανα και Πράσινο τσάι, Αντλίες Σαμπουάν 750ml, στις σειρές Χαμομήλι, Βότανα και Αμύγδαλο).

Οι νέες συνθέσεις των σαμπουάν και conditioner, ενσωματώνουν την τεχνολογία Fibre Actives, η οποία βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν τη χαμένη λάμψη και απαλότητα, καθώς διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, συμβάλλοντας στην επανασύνδεση των κατεστραμμένων πρωτεϊνών.

Στις νέες σειρές περιλαμβάνονται: Timotei Αναδόμηση & Λάμψη με Ρόδο Ιεριχούς, με 100% φυσικό εκχύλισμα Ρόδου Ιεριχούς, Timotei 2 σε 1 Εντατική Φροντίδα, με 100% φυσικό εκχύλισμα Καρύδας, Timotei Φρεσκάδα και Δύναμη, με 100% φυσικό εκχύλισμα από Βότανα των Άλπεων (σαμπουάν και conditioner, ανταλλακτικό σαμπουάν και σαμπουάν αντλία 750ml), Timotei Ξανθές Ανταύγειες, με 100% φυσικό εκχύλισμα Χαμομηλιού (σαμπουάν, σαμπουάν αντλία 750ml, conditioner και μάσκα), Timotei Ζωντανό Χρώμα, με 100% φυσικό εκχύλισμα Καμέλιας (σαμπουάν, conditioner και μάσκα), Timotei Εντατική Επανόρθωση, με 100% φυσικό έλαιο Avocado (σαμπουάν, conditioner και μάσκα), Timotei Φρεσκάδα και Καθαριότητα, με εκχύλισμα από βιολογικό πράσινο τσάι (σαμπουάν και ανταλλακτικό σαμπουάν), και Timotei 2 σε 1 Απαλή Φροντίδα, με 100% φυσικό έλαιο Αμυγδάλου (σαμπουάν 2 σε 1 και σαμπουάν 2 σε 1 αντλία 750ml).

σελφ σερβις (T. 430)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION