σελφ σερβις - Μικιό: Η νέα πρόταση στα σνακ

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Μικιό: Η νέα πρόταση στα σνακ

19 Αυγούστου 2013 | 12:07 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Προϊόντα

Μια ξεχωριστή πρόταση σνακ, τη σειρά Μικιό, παρουσίασε πρόσφατα η εταιρεία Κρητών Άρτος, αναπτύσσοντας τη γενικότερη στρατηγική της, σχετικά με την παραγωγή προϊόντων που προωθούν την αναγνωρισμένη διεθνώς υγιεινή Κρητική διατροφή.

Το όνομα της σειράς προέκυψε από το μικρό και βολικό μέγεθος των προϊόντων που περιλαμβάνει (μικιό στην Κρήτη λέγεται το μικρό). Πρόκειται για μικρά κριτσινάκια και μπουκίτσες (Βούτημα ολικής άλεσης με θυμαρίσιο Κρητικό μέλι και Βρώμη, Κριτσινάκι με σύκο και σταφίδα, Κριτσινάκι με ελαιόλαδο και Ρίγανη, Κριτσινάκι με γραβιέρα Κρήτης και Φέτα, Κριτσινάκι με λιαστή ντομάτα και ελιές, Κριτσινάκι χορταρικών με σταμναγκάθι), που μπορούν να καταναλωθούν κάθε στιγμή σαν σνακ, ως συστατικό σε σαλάτες ή ως dips ή να συνοδέψουν ως αλμυρές γεύσεις ένα ποτό.

Όλα τα προϊόντα ζυμώνονται με κρητικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που, μαζί με κρητική γραβιέρα, ελληνική φέτα, λιαστή ντομάτα, ελιές, ρίγανη Ρεθύμνου, κρητικό θυμαρίσιο μέλι και φρέσκα χορταρικά, δημιουργούν τέσσερις αλμυρές γεύσεις και δύο γλυκιές. Παράγονται από φυσικές πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετες ουσίες. Στην ελληνική αγορά τα κρητικά σνακ διατίθενται μέσω των μεγαλύτερων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, για λογαριασμό των οποίων, άλλωστε, η εταιρεία τα παράγει και ως PL, αλλά και πολλών μικρών σημείων πώλησης.

Η τοποθέτησή τους ξεκίνησε τον Μάρτιο και ήδη βρίσκονται σε περισσότερα από 2.500 σημεία, κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο στόχος της Κρητών Άρτων είναι ως το τέλος του έτους να έχει τοποθετήσει προϊόντα της σε τουλάχιστον 8.000 σημεία πώλησης και μέχρι τα τέλη του 2014 σε 15.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Τα εν λόγω προϊόντα εξάγονται με την επωνυμία Γαία-Κρητών Άρτος, σε συνεργασία με την Γαία ΑΕ και με τις επωνυμίες γνωστών αλυσίδων σούπερ μάρκετ, σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Νορβηγία, Αγγλία, Κύπρο, Κίνα, Αραβικές χώρες, Γερμανία, Βέλγιο και Μάλτα. 

σελφ σερβις (T. 430)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION