σελφ σερβις - Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Υπερκάλυψη πλάνου

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Υπερκάλυψη πλάνου

5 Σεπτεμβρίου 2013 | 15:59 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, συμπληρώνοντας μόλις τον δεύτερο χρόνο υλοποίησης του προγράμματός της Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού, ολοκλήρωσε στα μέσα Ιουνίου τον θερισμό των καλλιεργούμενων εκτάσεών της (1.500 στρέμματα σε Βοιωτία και Εύβοια), με συγκομιδή εξαιρετικής ποιότητας ελληνικού κριθαριού εξαπλάσια της περσινής (600.000 κιλά).

Η εταιρεία εντατικοποίησε τις ενέργειες υλοποίησης του προγράμματος, οκταπλασιάζοντας σχεδόν τις εκτάσεις καλλιέργειας, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Με βασική επιδίωξη τη στήριξη των τοπικών παραγωγών, αποσκοπεί στον διπλασιασμό των καλλιεργούμενων εκτάσεων για τη νέα σπορά του Οκτωβρίου. Εξάλλου, η εταιρεία, μέσω της σύναψης στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία European Food Brokers (EFB) για τον τομέα της λιανικής, τοποθέτησε τη FIX Hellas και τη FIX Dark στα ράφια των 35 καταστημάτων Oddbins, της πλέον παραδοσιακής και αναγνωρισμένης αλυσίδας καβών του Ηνωμένου Βασιλείου.

σελφ σερβις (T. 430)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Παγωτό: Άλλους δρόσισε κι άλλους έκαψε, λόγω Covid-19

Η άνοδος των πωλήσεων παγωτού στα σούπερ μάρκετ το πρώτο τετράμηνο φέτος ήταν εκπληκτική, 20% σε αξία, δεδομένης της σύμπτωσης του lockdown, στη διάρκεια του οποίου η οργανωμένη λιανική έκανε χρυσές δουλειές, με την έναρξη της σεζόν του προϊόντος. Όμως, για τη μικρή λιανική και τον τουρισμό, που δημιουργούν ένα χρυσό μερίδιο για τη βιομηχανία παγωτού τα καλοκαίρια, οι επιπτώσεις είναι βαριές και μακροπρόθεσμες, ενόσω ένα πιθανό δεύτερο κύμα της πανδημίας εντείνει την αβεβαιότητα…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION