σελφ σερβις - Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Υπερκάλυψη πλάνου

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Υπερκάλυψη πλάνου

5 Σεπτεμβρίου 2013 | 15:59 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, συμπληρώνοντας μόλις τον δεύτερο χρόνο υλοποίησης του προγράμματός της Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού, ολοκλήρωσε στα μέσα Ιουνίου τον θερισμό των καλλιεργούμενων εκτάσεών της (1.500 στρέμματα σε Βοιωτία και Εύβοια), με συγκομιδή εξαιρετικής ποιότητας ελληνικού κριθαριού εξαπλάσια της περσινής (600.000 κιλά).

Η εταιρεία εντατικοποίησε τις ενέργειες υλοποίησης του προγράμματος, οκταπλασιάζοντας σχεδόν τις εκτάσεις καλλιέργειας, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Με βασική επιδίωξη τη στήριξη των τοπικών παραγωγών, αποσκοπεί στον διπλασιασμό των καλλιεργούμενων εκτάσεων για τη νέα σπορά του Οκτωβρίου. Εξάλλου, η εταιρεία, μέσω της σύναψης στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία European Food Brokers (EFB) για τον τομέα της λιανικής, τοποθέτησε τη FIX Hellas και τη FIX Dark στα ράφια των 35 καταστημάτων Oddbins, της πλέον παραδοσιακής και αναγνωρισμένης αλυσίδας καβών του Ηνωμένου Βασιλείου.

σελφ σερβις (T. 430)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION