σελφ σερβις - Η Frieslandcampina ενισχύεται στη ΝΑ Ευρώπη

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Η Frieslandcampina ενισχύεται στη ΝΑ Ευρώπη

1 Μαρτίου 2012 | 15:20 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Η Royal FrieslandCampina προχωρά στην εξαγορά των γαλακτοβιομηχανιών Imlek και Mlekara Subotica στη ΝΑ Ευρώπη. Ήδη η FrieslandCampina υπέγραψε Memorandum of Understanding με τη Salford Capital Partners, η οποία κατέχει πλειοψηφικά πακέτα στις δύο γαλακτοβιομηχανίες, που φτάνουν το 79% και το 82% αντίστοιχα.

Η στρατηγική «Πορεία προς το 2020» της FrieslandCampina έχει σχεδιαστεί να βελτιώσει διεθνώς τη θέση της στα πόσιμα γαλακτοκομικά, τη βρεφική διατροφή και το επώνυμο τυρί και να διασφαλίσει την άριστη αξιοποίηση του γάλακτος που παράγεται από τους παραγωγούς-μέλη της.

Σε ό,τι αφορά τις δύο εταιρείες, η Imlek δραστηριοποιείται με διάφορες επωνυμίες προϊόντων στη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και την ΠΓΔΜ, ενώ η Mlekara Subotica στη Σερβία. Οι δύο εταιρείες μαζί εξυπηρετούν αγορές περίπου 25 εκατ. καταναλωτών, ενώ με την υπάρχουσα δραστηριότητα της FrieslandCampina σε Ουγγαρία, Ρουμανία και Ελλάδα, θα δώσει στον όμιλο πρόσβαση σε 76 εκατ. καταναλωτές. Η ολοκλήρωση της συμφωνίας αναμένεται εντός των επόμενων μηνών.

σελφ σερβις (T. 414)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION