σελφ σερβις - Η Frieslandcampina ενισχύεται στη ΝΑ Ευρώπη

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Η Frieslandcampina ενισχύεται στη ΝΑ Ευρώπη

1 Μαρτίου 2012 | 15:20 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Η Royal FrieslandCampina προχωρά στην εξαγορά των γαλακτοβιομηχανιών Imlek και Mlekara Subotica στη ΝΑ Ευρώπη. Ήδη η FrieslandCampina υπέγραψε Memorandum of Understanding με τη Salford Capital Partners, η οποία κατέχει πλειοψηφικά πακέτα στις δύο γαλακτοβιομηχανίες, που φτάνουν το 79% και το 82% αντίστοιχα.

Η στρατηγική «Πορεία προς το 2020» της FrieslandCampina έχει σχεδιαστεί να βελτιώσει διεθνώς τη θέση της στα πόσιμα γαλακτοκομικά, τη βρεφική διατροφή και το επώνυμο τυρί και να διασφαλίσει την άριστη αξιοποίηση του γάλακτος που παράγεται από τους παραγωγούς-μέλη της.

Σε ό,τι αφορά τις δύο εταιρείες, η Imlek δραστηριοποιείται με διάφορες επωνυμίες προϊόντων στη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και την ΠΓΔΜ, ενώ η Mlekara Subotica στη Σερβία. Οι δύο εταιρείες μαζί εξυπηρετούν αγορές περίπου 25 εκατ. καταναλωτών, ενώ με την υπάρχουσα δραστηριότητα της FrieslandCampina σε Ουγγαρία, Ρουμανία και Ελλάδα, θα δώσει στον όμιλο πρόσβαση σε 76 εκατ. καταναλωτές. Η ολοκλήρωση της συμφωνίας αναμένεται εντός των επόμενων μηνών.

σελφ σερβις (T. 414)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION