σελφ σερβις - Βιομηχανικές επενδύσεις της SCA στην Ελλάδα

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Βιομηχανικές επενδύσεις της SCA στην Ελλάδα

14 Δεκεμβρίου 2011 | 14:17 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Βιομηχανικές επενδύσεις της SCA στην Ελλάδα

Η SCA Hygiene Products ανακοίνωσε ότι προχωρά στη συστηματική παραγωγή προϊόντων της στην Ελλάδα, σε δύο εργοστασιακές μονάδες, η οποία θα αγγίζει περίπου το 10% του όγκου των πωλήσεών της στις κατηγορίες χάρτου και προσωπικής υγιεινής.

Την τελευταία διετία η εταιρεία παράγει πιλοτικά στη χώρα μέρος των προϊόντων της, με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Στο πλαίσιο αυτό, ήδη παράγονται από ελληνικά χέρια 13 προϊόντα χάρτου στη μονάδα της εταιρείας Πλαστικά Ελλάδος και 3 προϊόντα ακράτειας στη μονάδα της Ατομικής Φροντίδας. Ο αριθμός των παραγόμενων κωδικών θα αυξηθεί τους επόμενους μήνες. Η εταιρεία κατέχει την πρωτιά στην κατηγορία της ακράτειας-ΤΕΝΑ, με το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς 65%, τη δεύτερη θέση στις βρεφικές πάνες-Libero, με μερίδιο αγοράς 20%, και την τρίτη θέση στο σύνολο των κατηγοριών χαρτικών Zewa (χαρτομάντιλα, ρολά υγείας και κουζίνας) με 10% μερίδιο αγοράς.

σελφ σερβις (T. 412)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION