σελφ σερβις - Kraft Foods: Εβδομάδα Εθελοντικής Προσφοράς

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Kraft Foods: Εβδομάδα Εθελοντικής Προσφοράς

26 Οκτωβρίου 2011 | 13:31 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά,Εκδηλώσεις

Kraft Foods: Εβδομάδα Εθελοντικής Προσφοράς

Η Kraft Foods Hellas στηρίζει με εθελοντική δουλειά του προσωπικού της τα έργα δενδροφύτευσης και καθαρισμού της πόλης όπου εδρεύει η διοίκησή της, του Δήμου Μεταμόρφωσης, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντικής Προσφοράς της εταιρείας (3-8 Οκτωβρίου).

Πρόκειται για έναν θεσμό-έκφραση του κοινωνικού προσώπου της εταιρείας, που εκδηλώνεται κάθε χρόνο με ποικιλία κοινωνικών δράσεων των θυγατρικών της σε περισσότερες από 80 χώρες. Στην Ελλάδα, περισσότεροι από 80 εργαζόμενοι της Kraft Foods δούλεψαν στις 3 Οκτωβρίου για τη συντήρηση του πρασίνου στο κτήμα Δηλαβέρη, στον Δήμο, και στις 5 Οκτωβρίου καθάρισαν και ελαιοχρωμάτισαν τις αυλές του Γενικού Λυκείου και του 6ου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή. Σε αντίστοιχες δράσεις δούλεψαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη στις 29 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

σελφ σερβις (T. 410)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Αγορές στα σούπερ μάρκετ: Τρεις σημαντικές αλλαγές που έφεραν πανδημία & lockdown In

Η πανδημία του COVID-19 και το επακόλουθο lockdown επηρέασαν πολλές πτυχές της καθημερινότητας των καταναλωτών, ανάμεσα τους και τον τρόπο που αγοράζουν τρόφιμα και γενικά τα είδη παντοπωλείου. Στο πλαίσιο των κυλιόμενων ερευνών του ΙΕΛΚΑ για την πανδημία (έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα 7 κύματα της έρευνας) αναγνωρίστηκαν διάφορες αλλαγές που αφορούν την επίσκεψη των καταστημάτων, τη διαδικασία επιλογής προϊόντων, ακόμα και τις διατροφικές συνήθειες.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION