σελφ σερβις - Kraft Foods: Εβδομάδα Εθελοντικής Προσφοράς

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Kraft Foods: Εβδομάδα Εθελοντικής Προσφοράς

26 Οκτωβρίου 2011 | 13:31 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά,Εκδηλώσεις

Kraft Foods: Εβδομάδα Εθελοντικής Προσφοράς

Η Kraft Foods Hellas στηρίζει με εθελοντική δουλειά του προσωπικού της τα έργα δενδροφύτευσης και καθαρισμού της πόλης όπου εδρεύει η διοίκησή της, του Δήμου Μεταμόρφωσης, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντικής Προσφοράς της εταιρείας (3-8 Οκτωβρίου).

Πρόκειται για έναν θεσμό-έκφραση του κοινωνικού προσώπου της εταιρείας, που εκδηλώνεται κάθε χρόνο με ποικιλία κοινωνικών δράσεων των θυγατρικών της σε περισσότερες από 80 χώρες. Στην Ελλάδα, περισσότεροι από 80 εργαζόμενοι της Kraft Foods δούλεψαν στις 3 Οκτωβρίου για τη συντήρηση του πρασίνου στο κτήμα Δηλαβέρη, στον Δήμο, και στις 5 Οκτωβρίου καθάρισαν και ελαιοχρωμάτισαν τις αυλές του Γενικού Λυκείου και του 6ου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή. Σε αντίστοιχες δράσεις δούλεψαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη στις 29 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

σελφ σερβις (T. 410)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION