σελφ σερβις - Special Report - Top 50 Brands: Finish

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Νο1 σε πωλήσεις και καινοτομία από το 1957

Special Report - Top 50 Brands: Finish

27 Μαΐου 2011 | 14:45 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Special Reports,Είδη οικιακής χρήσης,Προϊόντα

Το Finish, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των καταναλωτών εξελίσσει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων του και έτσι, παραμένει πάντα πρώτο στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Tο Finish, το προϊόν με τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων για το πλυντήριο πιάτων, διαθέτει μερίδιο σε αξία που ανέρχεται σε ποσοστό που αγγίζει το 65,1%, όταν το μερίδιο του κυρίως ανταγωνιστή ανέρχεται σε ποσοστό 22,7% (Πηγή: IRI, τελευταίο κυλιόμενο δωδεκάμηνο).

Το Finish λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά το 1957 και από τότε παραμένει το Νο1 απορρυπαντικό πλυντηρίων πιάτων στην προτίμηση των καταναλωτών.
Το μυστικό της επιτυχίας: έρευνα αγοράς, καινοτόμα προϊόντα, συνεχής ανανέωση των προϊόντων, έτσι ώστε πάντα να πρωτοπορεί και να καλύπτει τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

Σήμερα, η οικογένεια Finish είναι η μόνη που περιλαμβάνει και προσφέρει στους καταναλωτές πλήρη γκάμα προϊόντων: απορρυπαντικά σε ταμπλέτες, σε σκόνη και υγρά, συμπληρωματικά προϊόντα: ειδικό αλάτι, εκθαμβωτικό, συντηρητικό, αρωματικό, protector.

Επιπλέον, το Finish είναι εξαιρετικά καινοτόμο και προσηλωμένο στον καταναλωτή, αφού ήταν το πρώτο brand που λάνσαρε τις ταμπλέτες μίας χρήσης οι οποίες συνδυάζουν την απλότητα και την ευκολία στη χρήση με το άψογο αποτέλεσμα. Και δεν σταμάτησε εκεί. Το επόμενο λογικό βήμα ήταν οι ταμπλέτες πολλαπλής χρήσης (Multi Benefit), για ακόμα μεγαλύτερο όφελος για τον καταναλωτή, αφού συνδυάζουν την καθαριστική δράση με το ενισχυτικό πλύσης σε ένα μοναδικό, πρωτοποριακό προϊόν.

Η καινοτομία σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία, είναι ο λόγος που το Finish είναι το μοναδικό προϊόν που εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές πλυντηρίων πιάτων (Bosch, Siemens, AEG, Whirlpool, Ariston).

Όσον αφορά στην αγορά, βασική στρατηγική του Finish είναι η ανάπτυξη της κατηγορίας και για αυτόν τον λόγο έχει πολύ δυνατό ετήσιο πλάνο τηλεοπτικής προβολής.

Επιπλέον, αναλογιζόμενο την κρίση, πρωτοστατεί με προωθητικές ενέργειες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές το καλύτερο προϊόν, στην καλύτερη τιμή. Όλα αυτά είναι που καθιστούν το Finish σταθερά τη Νο1 μάρκα στην κατηγορία του.

Finish
Key Contact: Δημήτρης Καρέλος
- Category Manager Autodish, Surface Care, Air Care, Πηνελόπη Λιόγρη - Brand Manager Finish
INFO: Reckitt Benckiser Hellas Chemicals S.A., Αγίου Κωνσταντίνου 59-61, 15124 Μαρούσι, Τηλ.: 210 8127100, Fax: 210 8056186, www.reckittbenckiser.com.

σελφ σερβις (T. 406)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION