σελφ σερβις - Special Report - Top 50 Brands: ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Special Report - Top 50 Brands: ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ

27 Μαΐου 2011 | 14:41 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Special Reports,Προϊόντα,Τρόφιμα/Ποτά

Special Report - Top 50 Brands: ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ

Ο Λουμίδης παπαγάλος, μετά από μακρά πορεία στην ελληνική αγορά, έχει να γίνει συνώνυμο του ελληνικού καφέ, ξεχωρίζοντας για την εξαιρετική του ποιότητα και το μοναδικό του άρωμα.

Η ιστορία του Λουμίδης Παπαγάλος ξεκινάει το 1919, όταν τα αδέρφια Νίκος, Ιάσων και Αντώνης Λουμίδης άνοιξαν το πρώτο τους καφεκοπτείο στον Πειραιά, δημιουργώντας έναν ελληνικό καφέ που ξεχώρισε για το μοναδικό του χαρμάνι και άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά του καφέ. Με την πάροδο των χρόνων, ο Λουμίδης Παπαγάλος κατέκτησε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Με κύρια χαρακτηριστικά το εκλεκτό του χαρμάνι, το πλούσιο άρωμα, την υπέροχη γεύση και την αξεπέραστη ποιότητά του, ο Λουμίδης Παπαγάλος θεωρείται ο Νο1 ελληνικός καφές και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση και την καρδιά όλων των Ελλήνων, ως η πιο αυθεντική και ποιοτική επιλογή ελληνικού καφέ.

Η οικογένεια προϊόντων Λουμίδης έχει στο πορτοφόλιό της μια ευρεία γκάμα προϊόντων: τον Λουμίδης Παραδοσιακός, που προσφέρει την κλασική, αγαπημένη γεύση ελληνικού καφέ, τον Λουμίδης Σκούρος, με δυνατό άρωμα, ιδανικό για το πρωινό ξεκίνημα, τον Λουμίδης Κουπάτος, που απευθύνεται κυρίως στο νεανικό κοινό, με ιδανικό χαρμάνι για διπλό ελληνικό και τον Λουμίδης Αρχοντικός, που αποτελεί μια εκλεκτή επιλογή ελληνικού καφέ. Επίσης, έχει την μοναδική επιλογή ελληνικού καφέ για όλες τις ώρες, τον Λουμίδης Decaf, χωρίς καφεΐνη.

O Λουμίδης Παπαγάλος έχει επενδύσει πολύ και στην τηλεοπτική του παρουσία, χρησιμοποιώντας από το 1993 μέχρι σήμερα ως βασική του επικοινωνιακή πλατφόρμα τον χώρο του ελληνικού καφενείου, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την καθημερινότητα των Ελλήνων. Με τα χρόνια, το «Καφενείο του Λουμίδη» έχει εξελιχθεί ώστε να παραμένει πάντα σύγχρονο και σύμφωνο με το πνεύμα της εποχής.

Έτσι, μέσα από διασκεδαστικές, καθημερινές ιστορίες, που αφουγκράζονται την επικαιρότητα και διαδραματίζονται στον χώρο του καφενείου, ο Λουμίδης Παπαγάλος μας έχει χαρίσει πλειάδα επιτυχημένων διαφημιστικών ταινιών, που έχουν γράψει στην καρδιά των Ελλήνων και στις οποίες κατά καιρούς έχουν συμμετάσχει σημαντικές μορφές του ελληνικού πολιτισμού, όπως πρόσφατα ο Κώστας Βουτσάς και ο Σπύρος Παπαδόπουλος και στο παρελθόν ο Ευγένιος Σπαθάρης, ο Θανάσης Βέγγος, κά.

Ο Λουμίδης Παπαγάλος όμως, δεν μένει μόνο στην τηλεοπτική του παρουσία -αντιθέτως, δίνει πολύ μεγάλη έμφαση και στις προωθητικές του ενέργειες. Έτσι,  προσφέρει κατά διαστήματα προωθητικές συσκευασίες με μοναδικά δώρα, με δημιουργίες επώνυμων ελλήνων ζωγράφων, όπως ο Δημήτρης Μυταράς και ο Γιώργος Σταθόπουλος, αλλά και ειδικές οικονομικές συσκευασίες, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως βρίσκεται κοντά στους Έλληνες αυτήν τη δύσκολη εποχή.

Επιπλέον, ελκυστικοί μηχανισμοί προωθητικών ενεργειών προσφέρουν ποικιλία στον αγοραστή του ελληνικού καφέ και στηρίζουν την κατηγορία μέσα στα καταστήματα. Οι καινοτόμες κατασκευές του Λουμίδης Παπαγάλος -υπό τη μορφή stands και προβολών- διαφοροποιούν τα καταστήματα και ενισχύουν το σημείο πώλησης. Τα ποικίλα προωθητικά υλικά και οι εποικοδομητικές συνέργιες του Λουμίδης Παπαγάλος με άλλες συμπληρωματικές κατηγορίες (φρυγανιά, γάλα, μπισκότα) όχι μόνο διευκολύνουν τον καταναλωτή, αλλά προωθούν και την κατηγορία μέσα στο ίδιο το κατάστημα.

Τέλος, ένα ακόμα στοιχείο της επιτυχίας του Λουμίδης Παπαγάλος, είναι ότι έχει γίνει συνώνυμο της ευζωίας (τομέας στον οποίο έχει αναπτυχθεί επικοινωνιακά), χάρη στις πολυφαινόλες και τα αντιοξειδωτικά που περιέχει, επιτυγχάνοντας να αναδείξει τον ελληνικό καφέ ως μια «αγνή απόλαυση», ιδανική για κάθε στιγμή της ημέρας.

Λουμίδης Παπαγάλος: Λουμίδης Παραδοσιακός Λουμίδης Σκούρος, Λουμίδης Κουπάτος, Λουμίδης Αρχοντικός, Λουμίδης Decaf
Key Contact: Ανδρέας Κουρούμαλης - Group Brand Manager, Πηνελόπη Μαθιουδάκη - Brand Manager
INFO: Nestle Hellas Α.Ε., Πατρόκλου 4, 15125 Μαρούσι Αττικής, Τηλ.: 210 6884111, Fax: 210 6843402, www.loumidis.gr.

σελφ σερβις (T. 406)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION